Helena Karhu

Joensuu

Esittävä taide / Improvisaatio / Puheilmaisu

Muu kokoonpano / Puhuja

"Luota Luontoosi - Kansantietämyksestä itsetuntemukseen"

Tarjoan palveluja luennoitsijana ja inspiraatio-puhujana. Voin viedä myös mystiselle retkelle luonnon voimapaikoille tai kutsua tulen äärelle suomalaisen shamaanirummun sydämenlyöntiin. Toimin myös luonnonhenkisenä seremonialistina esimerkiksi nimenantojuhlissa ja häissä.

Pohjoiskarjalainen luonto, kansanperinteet ja kulttuuri ovat tällä hetkellä elämäni suurimmat mielenkiinnon ja kutsumuksen kohteet. Kulttuuriset juuret ja luontoyhteys ovat hyvinvoinnin perusta. Olen itse täysin pohjoiskarjalainen juuriltani.

Kirjoitan väitöskirjatutkimusta pohjoismaisesta shamanismista Itä-Suomen yliopiston Joensuun kampuksella. Palasin vuonna 2018 takaisin Joensuuhun yli 13 Kööpenhaminan vuoden jälkeen, ja olen asunut myös Grönlannissa ja Alaskassa. Pohjolan esivanhempien ja luonnon henki kutsuu minua kertomaan lisää pohjoisen luonnosta, alkuperäisestä shamanistisesta traditiosta, sekä yhdistämään arkaaiset metodit ja nykykulttuurin mahdollisuudet.

Toimin marraskuussa 2020 perustetun Pielisen Tietäjäkeskus ry:n puheenjohtajana ja olen yhdistyksen perustajajäsen.

Olen myös ITE-taiteilija, rituaalitaiteilija ja opiskelen lisää aikuisille suunnattua nukketeatteria. Harjoittelen myös loitsuajana toimimista sekä äänellä itkemistä.

Toimin pääsääntöisesti Joensuun ja Pohjois-Karjalan alueella, mutta olen tarvittaessa matkannut mihin tahansa Suomessa toimittamaan seremoniaa tai pitämään kurssia. Myös online-luennot esimerkiksi Zoomin kautta onnistuvat.

Ota mieluusti yhteyttä!

Perustamisvuosi: 2015

Jäsenten määrä: 1


Media

Tutustu esiintyjään lisää

Varaa esiintyjä tapahtumaasi

pin_drop
euro
event

Hinta yhteensä: refresh

Hinta sisältää myös matkustus- ja majoituskulut

Sinua ei vielä veloiteta.

Kun esiintyjä on hyväksynyt varauspyyntösi, voit vahvistaa varauksen.

Sopimus esiintymispalvelusta syntyy, kun olet vahvistanut varauksen.

Tilaa uutiskirje ja saat uusimmat uutiset sähköpostiisi!