Ängry Gentlemen

Kerava

Metalli / Rock

Bändi

"Kickäss Rock 'n Roll trio!"


Alkuvuodesta 2021 perustettu Keravalla majaansa pitävä Ängry Gentlemen yhtye vannoo rankalla kädellä soitetut rockin nimeen. Keikkoja on tehty ravintoloissa kuin harrastekerhojen bileissä. Näiden lisäksi on päästy soittamaan parit kylä-festivaali keikat.

Ängry Gentlemenin musiikissa voi kuulla vaikutteita Backslidersin, Motörheadin ja Peer Güntin musiikista. Bändin soundi rakentuu tuplabasari kompin päälle tulevasta tuhdisti särötetystä bassosta, high gain kitarasta ja viimeistellään raa’alla raspi laululla. Kaikki tämä tarjoillaan tiukasti yhteensoitettuna ja kovalla paineella.

Ängry gentlemen julkaisi lokakuussa 2021 ensimmäisen EP:nsä: Why so serious? mikä sai parin biisin osalta radiosoittoa, niin FinnradioFM nettiradiossa kuin Roll Fm:n kirstunvartijat ohjelmassa.

Bändin toinen EP, mikä kulkee nimellä Fast and Loud! julkaistiin maaliskuussa 2023. EP sisältää neljä kappaletta, jotka kaikki ovat yhtyeen omaa käsialaa. EP on saanut hyvää palautetta kuuntelijoilta ja sen myötä bändi on ottanut taas askeleen eteenpäin, niin soundillisesti kuin soitannollisesti.

Ängry Gentlemen on: Tuomas Patanen laulu ja basso, Mikko Henriksson kitara ja Juha Virolainen Rummut.

Perustamisvuosi: 2021

Jäsenten määrä: 3

Tutustu esiintyjään lisää

Varaa esiintyjä tapahtumaasi

pin_drop
euro
event

Hinta yhteensä: refresh

Hinta sisältää myös matkustus- ja majoituskulut

Sinua ei vielä veloiteta.

Kun esiintyjä on hyväksynyt varauspyyntösi, voit vahvistaa varauksen.

Sopimus esiintymispalvelusta syntyy, kun olet vahvistanut varauksen.

Lopulliseen hintaan lisätään 10€ palvelumaksu

Tilaa uutiskirje ja saat uusimmat uutiset sähköpostiisi!