Gikker on täydellinen palvelu esiintyjille!

 

Gikker syntyi tarpeesta kehittää esiintyjille helppo työkalu hallinnoida keikkoja tilauksesta laskutukseen asti yhdestä osoitteesta. Esiintyjä rekisteröityy verkkopalveluun ja luo oman esiintyjäprofiilin. Esiintyjänä sinulla on tyylikäs artistisivu, jossa hallinnoit keikkakalenteria ja muita profiilisi sisältöjä. Saat esiintymisehdotukset suoraan profiiliisi. Keikat maksetaan palvelussa laskutuksen kautta. Palvelu huolehtii laskutusprosessista ja esiintyjän osuus maksetaan suoraan tilille. Palvelussa on myös tiimilaskutusominaisuus eli saat halutessasi laskuttaa palkkion valmiiksi ositettuna  yhtyeelle tai ryhmälle. Voit myös laskuttaa muualla sovitun keikan palvelussa laskutuslomakkeen kautta. Haluamme kaiken olevan sinulle helppoa, turvallista ja edullista. Olit sitten tulennielijä, bändi, koomikko, mystikko, trio tai duo, rekisteröityminen on ilmaista vuoden 2021 loppuun saakka!

 

Tyylikäs artistisprofiili joka toimii kotisivuna
Oma varauskalenteri
Keikkojen hallinnointi varauspyynnöstä laskutukseen
Rekisteröityminen ja käyttö ilmaista vuoden 2022 loppuun asti!
Palvelumaksu kiinteä 5 € (alle 100 euron osuus laskutuksesta) tai 10 € (yli 100 euron osuus laskutuksesta)
Tiimilaskuominaisuus
 

Ohjeet esiintyjille:

 

Rekisteröidy Gikkeriin

Rekisteröitymisen yhteydessä teet käyttäjätilin ja luot omat tunnukset palveluun. Sähköpostiosoitteesi toimii käyttäjätunnuksena. Lähetämme sähköpostiisi vahvistuslinkin rekisteröitymisen yhteydessä, josta pääset vahvistamaan käyttäjätilisi. Näin pidämme Gikkerin käytön kaikille mahdollisimman turvallisena.

Luo artistiprofiili

Pääset luomaan oman artistiprofiilisi valitsemalla “Olen esiintyjä”. Tämän jälkeen pääset valitsemaan itsellesi kokoonpanon (voit valita kaksi), tyylilajit (voit valita kolme) ja kertomaan kokoonpanosi nimen ja muita perustietoja kokoonpanostasi. Tämän jälkeen artistiprofiilisi on valmis ja pääset käyttämään Gikkerin artistiprofiilin toimintoja!

Artistiprofiilin toiminnot

Varauskalenteri: Hallinnoi omaa varauskalenteriasi. Voit myös asettaa päiviä “ei varattaviksi”.

Kuvakaruselli: Lataa esittelykuvia. Voit ladata kolme kuvaa.

Myyntilause ja kuvaus esiintymispalvelusta: Kirjoita lyhyt myyntilause, joka näkyy yleisessä haussa. Kerro myös lisää omasta esiintymispalvelustasi.

Medialinkit: Voit ladata profiiliisi linkkejä eri medioihin.

Perushinnat: Määrittele profiiliisi erilaisia perushintoja eri esiintymisseteille. Kerro myös lisätietoja jokaisesta perushinnasta. Gikkerin kautta ei lähetetä tarjouspyyntöjä eli kaikki hinnat ovat näkyvillä tilaajalle.

Matkustuslisät: Määrittele matkustuslisät eri välimatkoille. Matkustuslisä lisätään tilaajalle näkyvään kokonaishintaan!

Viestitoiminto: Viestitoiminto avautuu aina tilaajan tehdessä varauspyynnön. Voit käydä keskustelua esiintymisestä tilaajan kanssa viestitoiminnon avulla.

Laskutustiedot: Määrittele omat maksutiedot esiintymispalvelun maksunvälitystä varten.

Varauspyyntö ja maksaminen

Saat varauspyynnöt suoraan omaan artistiprofiiliisi ja varauskalenteriisi. Voit hyväksyä tai hylätä varauspyyntöjä, ja käydä tilaajan kanssa viestikeskustelua esiintymisestä. Hyväksyttyäsi varauspyynnön, tilaaja vahvistaa varauksen ja pääset lähettämään tilaajalle laskun. Sopimus on sitova, kun tilaaja on pyytänyt laskun eli vahvistanut varauksen. Huom! Maksuprosessin nopeuttamiseksi, sinun kannattaa tehdä laskutus järjestelmässämme jo ennen keikkaa.

Laskutuspalvelu

Laskutuspalvelusta huolehtii Suomen Keikkalasku. Tilaaja maksaa laskun Suomen Keikkalaskulle, josta esiintyjän osuudet maksetaan esiintyjän ilmoittamalle tilille maksun saavuttua ja aikaisintaan neljäntenä päivänä esiintymisen jälkeen. Suomen Keikkalasku huolehtii mahdollisesta ennakonpidätyksestä ja pakollisista työnantajavelvoitteista.

Peruutukset

Peruutuksissa ja esiintymispalveluissa, jotka eivät toteudu, laskutusprosessi keskeytetään selvityksen ajaksi. Selvitys tapahtuu käyttöehtojen mukaisesti.

 

Haluamme kaiken olevan sinulle helppoa ja turvallista, siksi Gikker!