Tulevia tapahtumia

Alapuolelta löydät tulevia tapahtumia. Tutustu tapahtumiin ja hae esiintyjäksi tapahtumaan täyttämällä hakulomake. Lisätietoja tapahtumasta löydät tapahtumasivulta.

Järjestätkö tapahtumaa?

Ilmoita oma tapahtumasi Gikkeriin. Saat esiintyjiltä hakemuksia omaan tapahtumaasi ja pääset varaamaan haluamasi esiintyjän suoraan Gikkerin kautta. Tapahtuman ilmoittaminen on täysin ilmaista, eikä sido sinua mihinkään.

Oletko esiintyjä?

Gikker yhdistää esiintyjät ja tapahtumat helpommin kuin koskaan! Kirjaudu sisään Gikkeriin ja hae esiintyjäksi tapahtumiin. Saat varauspyynnöt suoraan Gikkerin kautta.


Gikker Live - Ruudun takaa gikker-live logot2.png

Joensuussa järjestetään kevään aikana uudenlainen live-esiintymisiin keskittyvä tapahtumasarja. Gikker Live - Ruudun takaa -nimellä kulkeva konsepti tuo kerran kuussa lauantaisin live-esiintyjän johonkin keskustan tyhjään liiketilaan. Esiintymiset tapahtuvat klo 12 ja jokainen esiintyminen striimataan verkkoon. Jokainen voi katsoa keikkaa livestriiminä tai tapahtuman jälkeen itselleen sopivana ajankohtana. Ensimmäiset livet toteutetaan lauantaina 23.1. ja 13.2.2021.

Jos olet esiintyjä ja haluaisit esiintymään Gikker Liveen kevään aikana, niin voit käydä tekemässä hakemuksen tapahtumaan alla olevan linkin kautta. Ensimmäisten tapahtumien haku on nyt auki.

Tapahtumasarja toteutetaan yhteistyössä Joensuun Virran ja Joensuun KAKE 2.0 -hankkeen kanssa ja tapahtumasarjaa rahoittavat Euroopan sosiaalirahasto, Joensuun kaupunki ja Etelä-Savon Ely-keskus.

HAE ESIINTYJÄKSI TÄSTÄ!
Ilmoita tapahtuma