Etsitkö esiintyjää tapahtumaasi?

 

Esiintyjän varaaminen palvelun kautta on helppoa, nopeaa ja turvallista. Gikkerin tilaajaprofiilissa seuraat varauspyyntöjesi etenemistä ja voit käydä keskustelua esiintyjän kanssa esityksen yksityiskohdista. Gikker-palveluun sisältyy laskutusominaisuus eli esiintyjän vahvistettua varauspyyntösi vahvistat sopimuksen pyytämällä laskun. Saat tilaajaprofiiliisi varausvahvistukset ladattavaksi omaan kirjanpitoosi. Etsi tapahtumaasi sopiva esiintyjä, lähetä varauspyyntö ja nauti esityksestä!

 

Helppo ja nopea esiintyjähaku
Läpinäkyvä hinnoittelu
Turvallinen laskutuspalvelu
Kaikki dokumentit tilaajaprofiilissasi

 

Haluatko varata esiintyjän puhelimitse? Soita ja kysy lisää!

 

Gikker-asiakaspalvelu
p. 0401744686
 

Ohjeet tilaajille:

 

Rekisteröidy Gikkeriin

Rekisteröitymisen yhteydessä teet käyttäjätilin ja luot omat tunnukset palveluun. Sähköpostiosoitteesi toimii käyttäjätunnuksena. Lähetämme sähköpostiisi vahvistuslinkin rekisteröitymisen yhteydessä, josta pääset vahvistamaan käyttäjätilisi. Näin pidämme Gikkerin käytön kaikille mahdollisimman turvallisena.

Etsi haluamasi esiintyjä

Valitse esiintyjähakuun tapahtumasi paikkakunta ja päivämäärä. Voit myös tarkentaa hakua valitsemalla toivomasi kokoonpanon (voit valita useampia) ja esiintyjän tyylilajin (voit valita useampia). Jättämällä kokoonpanon tai tyylilajin tyhjäksi saat kaikki kyseisen kategorian vaihtoehdot mukaan hakuun. Tämän jälkeen pääset tutustumaan kaikkiin hakuasi vastaaviin esiintyjiin. 

Tutustu esiintyjään ja valitse esiintymissetti

Pääset tutustumaan esiintyjään tarkemmin klikkaamalla esiintyjän omaan profiiliin. Profiilissa voit tutustua mm. esiintyjän medianäytteisiin. Jokaisella esiintyjällä on erilaisia esiintymissettejä esiintymisen keston ja esimerkiksi laitteiston mukaan. Valitse haluamasi setti. Tämä saattaa mutta esiintymispalvelun kokonaishintaa, koska yleisessä haussa näkyy hinta halvimman esiintymissetin mukaan. Gikkerin kautta ei lähetetä tarjouspyyntöjä, vaan kaikki hinnat ovat näkyvillä.

Lähetä varauspyyntö

Kun olet löytänyt haluamasi esiintyjän, voit lähettää varauspyynnön. Varauspyyntöä lähetettäessä sinun pitää olla kirjautuneena järjestelmään. Voit varauspyynnön yhteydessä kertoa esiintyjälle lisätietoja tapahtumastasi ja käydä keskustelua viestitoiminnon avulla. Sinua ei veloiteta varauspyyntöä lähetettäessä.

Maksaminen

Kun esiintyjä on hyväksynyt varauspyyntösi, vahvistat esiintymisen "vahvista varaus" -painikkeella. Lasku päivätään keikkapäivälle ja maksuaikaa on 7 vuorokautta eli esiintymispalvelua ei tarvitse välttämättä maksaa ennakkoon. Gikker toimii laskutuspalveluna, joka hoitaa laskutusprosessin, mahdolliset ennakonpidätykset ja muut pakolliset työnantajan velvoitteet. Palkkionmaksu esiintyjälle tapahtuu, kun tilaaja on maksanut laskun kuitenkin aikaisintaan neljäntenä päivänä esiintymisen jälkeen. Jos esiintymispalvelu ei toteudu, laskutusprosessi keskeytetään selvityksen ajaksi. Selvitys tapahtuu käyttöehtojen mukaisesti.

Kommentit

Esiintymisen jälkeen saat omaan tilaajaprofiiliisi linkin, jonka kautta voit kommentoida esiintymistä ja esiintyjää, ja arvioida esiintymispalvelua asteikolla1-5. Esiintyjä voi vastata kommentteihin ja esittää omia kommentteja esiintymisestä ja tapahtumastasi. Kommentit näkyvät esiintyjän profiilissa. 

 

Pyrimme siihen, että kaikki esiintymiseen liittyvä tapahtuu helposti ja turvallisesti Gikkerin kautta!