Tietoa Gikkeristä

 

Mikä on Gikker? 

Gikker syntyi tarpeesta kehittää esiintyjille helppo työkalu hallinnoida keikkoja tilauksesta laskutukseen asti yhdestä osoitteesta. Esiintyjä rekisteröityy verkkopalveluun ja luo oman esiintyjäprofiilin. Tilaaja etsii tapahtumaansa sopivan esiintyjän. Varaaminen ja maksaminen tapahtuu turvallisesti verkkopalvelun kautta.

 

Miksi sinun kannattaa liittyä Gikkeriin? 

Esiintyjänä sinulla on tyylikäs artistisivu, jossa hallinnoit keikkakalenteria ja muita profiilisi sisältöjä. Saat lisäksi esiintymisehdotukset suoraan profiiliisi. Gikker toimii myös laskutuspalveluna. Voit siis laskuttaa tilaajaa suoraan Gikkerin laskutuspalvelun kautta. Haluamme kaiken olevan sinulle helppoa, turvallista ja edullista. Olit sitten tulennielijä, bändi, koomikko, mystikko, trio tai duo, rekisteröityminen on ilmaista vuoden 2021 loppuun saakka.

 

Etsitkö esiintyjää tapahtumaasi?

Tulossa häät, synttärit, kesäjuhlat, lastenjuhlat vai mökkibileet? Etsitkö hääbändiä, taikuria, koomikkoa, trubaduuria tai tanssijaa? Esiintyjän varaaminen palvelun kautta on helppoa, nopeaa ja turvallista. Etsi tapahtumaasi sopiva esiintyjä, lähetä varauspyyntö ja nauti esityksestä. Tilaajapalvelu on avattu kesäkuussa 2020. 

 

Gikkerin tiimi

gikkers6 (1).jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Saku Halonen (vas.), Juha Paavilainen ja Hans Ekroos.

 

Pysy kärryillä mitä tapahtuu ja tilaa Gikkerin uutiskirje!

Haluatko kysyä Gikkeristä? Ota yhteyttä: info@gikker.fi