Banda Caribe Helsinki

Helsinki

Cover / Etno / Latin

Bändi / Duo

"Kuuban ja Karibian saarten iloista, energistä ja kaunista musiikkia - latinohittejä, salsaa, merengueta -omia ja covereita. Vamos a bailar!"

Banda Caribe Helsinki soittaa salsaa, suosittuja kuumia latinohittejä, tanssittavaa vauhdikasta timbaa, cha cha chaata, merengue´ta, romanttista bachataa ja boleroita. Säveltäjä ja musiikillinen johtaja Daniel Baro (Kuuba) on sovittanut useat tunnetut kappaleet moderneiksi ja nykyaikaisiksi "al tiempo" versioksi jotka soivat tuttuina, mutta uudella swingillä.

​Karismaattiset Bandan kuubalaiset muusikot -ykkössolisteina upeaääniset Daniel Baro sekä conga-virtuoosi Alexis Neyra, trumpetisti Sami Pöyhönen (Suomi), Tres-kitaristi Oni Batista sekä rummuissa Andres Mena – soittavat aina upealla energialla ja positiivisella otteella saaden yleisön mukaansa ja tanssimaan. Bändistä muodostuu helposti myös duo tai trio pienemmille lavoille, intiimiin juhlaan mies ja kitara kauniiden boleroiden kera tai onnittelulaulut solona. Jos haluat kaikki heti mukaan parketille, mukanamme tulee upea kuubalainen salsaopettaja tanssittamaan juhlakansaa.

Lisätietoja:
-Ammattimainen iso äänentoisto bändin keikoille tulee mukanamme pyydettäessä, vuokrahinta on 150€.
-Solo, duo ja trio tuovat oman hieman pienemmän äänentoiston maksutta mukanaan.
-Biisilista tulossa pian (mm. Macarena, Bailando etc.)
-Korona-aikana voimme tuoda live -laulutervehdyksen; onnittelulaulu, äitienpäivälaulu ihanan kukkakimpun kera ovellesi tai haluamaasi paikkaan kitarasäestyksellä
-Hintamme ovat muusikkoliiton suositusten mukaiset
-Dj Oni; lattarihittejä ja kuubalaista salsaa; 30 min ennen keikkaa, väliajalla & 30 min. keikan jälkeen
-Suunnittelemme kanssasi juuri sinulle sen parhaan setin yleisön, tilan, halutun tunnelman jne. mukaan. Toivotko rauhallista taustamusiikkia illalliselle solona, lattarihittejä tanssittavaksi, Dj:n tai vaikka salsan opetusta juhlavieraille... kaikki onnistuu Bandalta!

Perustamisvuosi: 2018

Jäsenten määrä: 5

Tutustu esiintyjään lisää

Varaa esiintyjä tapahtumaasi

pin_drop
euro
event

Hinta yhteensä: refresh

Hinta sisältää myös matkustus- ja majoituskulut

Sinua ei vielä veloiteta.

Kun esiintyjä on hyväksynyt varauspyyntösi, voit vahvistaa varauksen.

Sopimus esiintymispalvelusta syntyy, kun olet vahvistanut varauksen.

Lopulliseen hintaan lisätään 10€ palvelumaksu

Tilaa uutiskirje ja saat uusimmat uutiset sähköpostiisi!