Esiintyjä häihin

 

Häät ovat ikimuistoinen tapahtuma ja hääjärjestelyjen toivotaan sujuvan hyvin, mutta usein totuus on toisenlainen. Häissä tapahtuneista kommelluksista on kuultu maailman sivu. Milloin morsiamen isältä on juuri ennen h-hetkeä puvunhousut kateissa, bestmanilta sormus kateissa tai viime hetken vatsatauti on yllättänyt sulhasen. Kaikki naimisiin menneet tietävät ne pelonsekaiset ajatukset ennen elämänsä kenties tärkeintä hetkeään. Eihän vaan meidän häissä? Toki erilaiset hauskat sattumukset ja pienet kommellukset kuuluvat juhliin ja saattavat tehdä niistä jopa vieläkin ikimuistoisemmat, mutta kohtuuden rajoissa. Säätöä ja hommaa riittää varmasti muutenkin.

 

No, miten sitten minimoida ylimääräinen säätö hääjärjestelyissä? Ainakin kaikki mihin voi itse vaikuttaa, kannattaa järjestellä ja sopia hyvissä ajoin etukäteen. Yksi hääjärjestelyistä on esiintyjän etsiminen ja valitseminen. Se on myös asia, joka syystä tai toisesta saattaa jäädä hoitamatta ajallaan. Kuten yleensäkin elämässä, myös hääbändien osalta nopeat syövät hitaat: Suosituimmat bändit varataan yleensä jo edellisvuonna ja viime hetken varaajat joutuvat tyytymään siihen mitä on enää tarjolla. Erilaisten hääaiheisten keskusteluiden perusteella hääbändin valintaan vaikuttavat mitä moninaisimmat asiat. Soitettavat biisit ja bändin ammattitaito ovat keskeisimmät kriteerit, mutta myös esimerkiksi laulajan sukupuolella tai äänialalla saattaa olla merkitystä. Erilaisia palveluita hääbändien etsimiseen on jo mukavasti olemassa, mutta niin on häitäkin. Suomessa järjestetään vuosittain reilusti yli 20 000 häät, ja oletuksena on, että niitä järjestetään ensi vuonna vielä normaalia enemmän.

 

Gikkerin avulla pystyt etsimään, vertailemaan ja varaamaan itsellesi mieleisen bändin elämäsi tärkeimpään juhlaan. Maksaminen tapahtuu turvallisesti verkkomaksupalvelun kautta ja asianmukaiset peruutusehdot ovat suojaamassa sekä juhlien järjestäjää että esiintyjää. Kun varauksen tekee hyvissä ajoin, on ennen häitä mahdollista tehdä muutoksia varaukseen tai esittää bändille lisää toivomuksia esimerkiksi biisien suhteen. Me Gikkerissä teemme jatkuvasti  töitä sen eteen, että sinun juhlasi saa arvoisensa esiintyjän.