Gikker mukana Virtalähde-koulutuksen koulutuspäivässä

 

Gikker on mukana toteuttamassa koulutuspäivää yhdessä Humanistisen ammattikorkeakoulun Virtalähde -koulutuksen kanssa. Virtalähde-koulutuksessa opiskelija saa valmiudet digitaalisen tapahtumatuotannon tekniseen toteuttamiseen ja työkaluja uusien ansaintamallien kehittämiseen virtuaalisessa maailmassa.

Digitaalisen tapahtumatuotannon koulutus on suunnattu erityisesti  tapahtuma-alan ammattilaisille, yrityksille, jotka järjestävät tai haluavat järjestää yritystapahtumat tai messuja, yhdistyksille ja julkisen sektorin toimijoille, joiden toimintaan tapahtumatuotanto liittyy, taiteilijaryhmille ja esiintyville taiteilijoille ja bändeille ja orkestereille. Koulutus on osallistujille maksuton ja sisältää 10 teemoitettua verkko- ja lähitapaamista.

Yksi koulutuksen kontaktiosioista toteutetaan yhteistyössä Gikkerin tiimin ja AV-yrittäjä Timo Sundin kanssa tiistaina 22.9. Joensuun Kerubissa. Tällöin Virtalähde-koulutuksessa mukana oleville tarjotaan tietopaketti Gikker-palvelusta ja mahdollisuus esittää kysymyksiä palveluun liittyen. 

- Yksi tiimimme jäsen on mukana koulutuksessa ja tätä kautta tuli mahdollisuus toteuttaa yhteinen tapahtuma. Kevään Gikker live -tapahtumat striimattuna olivat positiivinen kokeilu ja haluamme hyödyntää striimiä myös jatkossa Gikker Live -tapahtumissa. On myös erittäin hienoa päästä esittelemään uutta palveluamme sopivalle kohderyhmälle, Juha Paavilainen Gikker-palvelusta toteaa.

Koulutusosiossa koulutettavat opettelevat tiistaina livestriimin tekemistä. Striimattavana live-esiintyjänä on Gikkerin kautta varattu joensuulainen rockyhtye Stonehills. Virtalähde-koulutus, Timo Sund ja Gikker tuottavat striimin yhdessä Kerubin ja Gurujen kanssa. Linkki striimiin on avoin kaikille ja löytyy alapuolelta. Keikka alkaa kello 13.00.

https://youtu.be/tckuUbfrqPQ

Striimilinkki löytyy myös Gikkerin somekanavista!

www.facebook.com/gikker.fi

www.instagram.com/gikker.fi