Gikker-keikalla: Jusephi

 

Trubaduuri Juuso Montonen eli Jusephi rekisteröityi Gikkeriin syyskuun alkupuolella. Mies ja kitara -idealla keikkaileva herrasmies sai heti keikkapyynnön yksityiskeikalle pääkaupunkiseudulle. 

- Keikan järjestelyt sujuivat Gikkerin kautta hyvin. Ainoastaan järjestelmään kirjautumisessa oli hetkellinen ongelma, mutta asiakaspalvelu hoiti myös sen kuntoon, Juuso kertoo.

Palvelun kautta järjestynyt keikka sujui hyvin ja asiakaspalvelu auttoi maksunvälitykseen liittyvien tietojen lisäämisessä. Ensivaikutelma palvelusta on siis positiivinen.

- Tutustun palvelun toimintoihin ehdottomasti vielä tarkemmin. Palvelu vaikuttaa hyvältä ja olen jo suositellut sitä tutuille muusikoille. Toivottavasti palvelun kautta tulee jo syksyn aikana paljon keikkapyyntöjä, Juuso päättää.

Jusephi soittaa keikoilla tunnettuja kotimaisia ja ulkomaisia kappaleita, ja keikkasettiin voi sisältyä myös omaa tuotantoa. Miehelle voi esittää kappaletoiveita ja tarvittaessa kokoonpano muuttuu duoksi toisen laulajan kanssa. Trubaduuri Jusephin pääset tilaamaan tapahtumaasi alla olevan linkin kautta. 

www.gikker.fi/jusephi

 

gikker_jusephi.png