Gikker livet Kuopion King's Crownissa

 

Gikker livet jatkuu kesän jälkeen musiikkiravintola King's Crownissa. Lava täyttyy Gikkerin artisteista kolmena perjantaina syksyn aikana. Ensimmäinen liveilta järjestetään perjantaina 28.8. kello 20 alkaen. Seuraavat illat ovat 25.9. ja 9.10.

Loistavaa, että livet jatkuvat ja esiintymisalan puitteissa tapahtuu myös positiivisia asioita, Juha Paavilainen Gikker-palvelusta kertoo.

Esiintyjät iltamiin rekrytoidaan jälleen palveluun rekisteröityneistä esiintyjistä. Tavoitteena on löytää jokaiseen iltaan kolme artistia paikallisuutta kunnioittaen. Liittyminen Gikkeriin tapahtuu osoitteessa www.gikker.fi/register.

Nämä ovat artisteille poikkeuksellisia mahdollisuuksia päästä esiintymään. Haluamme myös nostaa esiin hienoja paikallisia artisteja, Hans Ekroos Gikkeristä jatkaa.

Kevään livet Joensuun Kerubista striimattuna keräsivät useita tuhansia katselukertoja. Tällä kertaa tapahtumat järjestetään liveyleisöllä esiintyjien ja asiakkaiden turvallisuus ja terveyssuositukset huomioon ottaen.

King's Crown tuo mahtavat puitteet esiintymisille. Kannattaa laittaa pöytä varaukseen ja tulla nautiskelemaan täydellisestä musiikkiravintolaelämyksestä, Juha Paavilainen päättää.

Gikker-palvelu yhdistää esiintyjät ja esityksiä tarvitsevat. Palvelu on avattu ja se löytyy osoitteesta www.gikker.fi.