Maailman suosituin esiintyjä valloittaa Gikkerin

 

Gikker on palvelu, joka yhdistää esiintyjät ja esityksiä tarvitsevat. Joulunaika lähenee ja kodeissa kaivataan jälleen kaikkein suosituimman esiintyjän vierailua. Tänä jouluna tämä esiintyjä löytyy Gikkeristä.

- Lapsiperheiden kokemuksista tiedämme, miten joka vuosi kaivattu esiintyjä on aina yhtä hankala löytää. Mietimme, miten Gikker voisi helpottaa Joulupukkien löytämistä ja varaamista. Alusta taipui tähän helposti ja nyt Joulupukit voi varata Gikkerin kautta, Juha Paavilainen valottaa kampanjan taustaa.

Esiintyjä voi siis rekisteröidä Gikkeriin Joulupukki-kokoonpanon, tehdä oman joulupukkiprofiilin ja määrittää perushinnat. Uutena ominaisuutena Joulupukkien profiilissa on 15 minuutin välein määritelty varauskalenteri eli sekä pukki että tilaaja tietävät tarkalleen aaton aikataulun ja varaustilanteen. 

- Uusi ominaisuus varauskalenterissa tekee tilaamisesta entistäkin helpompaa. Tilaaja näkee suoraan Joulupukkien vapaana olevat ajat ja saa varattua Joulupukin haluamaansa ajankohtaan, Hans Ekroos kertoo.

Joulupukki on profiilissaan joko “lähipukki” tai “etäpukki”. Lähipukki on siis perinteinen kotiin tuleva Joulupukki ja etäpukki tarjoaa Joulupukin tuokiota videoyhteyden välityksellä. Videoyhteystyökalu ja yhteystiedot kannattaa sopia pukin kanssa varauksen yhteydessä. Äidin tai isän kannattaa myös tallentaa pukin numero nimellä “Joulupukki” eli sovittuna aikana soitetaan oikealle Joulupukille tai sitten aito ja oikea Joulupukki soittaa suoraan teidän kotiin.

- Etäpukki on tämän joulun loistava vaihtoehto perinteiselle versiolle. Mikä on siistimpää jouluaattona, kuin ottaa puhelu lasten kanssa kotoa ainoalle oikealle Joulupukille, Ekroos hehkuttaa.

 

Joulupukkien varaamisesta löytyy lisää tietoa Gikkerin sivuilta www.gikker.fi/joulupukit