roopenykänen_premiumesiintyjä2.pngMuusikko Roope Nykänen on tosissaan keikkoja tekevä ammattilainen

 

Gikker-palvelun Premium-ominaisuus julkaistiin pari viikkoa sitten. Ensimmäisten esiintyjien joukossa Premium-esiintyjäksi liittyi musiikin moniottelija Roope Nykänen. Roope tutustui Gikker-palveluun alkuvuodesta ja päätti liittyä mukaan.

-      Mielestäni Gikker on oiva palvelu, josta ihmiset saavat kunnon kattauksen esiintyjiä sekä myös itse esiintyjät taas kunnon sapluunan, johon rakentaa uskottava markkinointiprofiili. Ongelmatilanteiden tullessa olen ollut yhteydessä Gikkerin asiakaspalveluun ja solmut on setvitty suoriksi helposti, monipuolinen muusikko kertoo.

Monipuolisella muusikolla on Gikker-palvelussa useampia kokoonpanoja. Useat eri kokoonpanot mahdollistavat tunnelman luonnin ja tulkinnan erilaisiin tapahtumiin.

-      Olen pitänyt skaalan laajana. Niin sanotusti kehdosta hautaan. Ristiäiset, nimiäiset, syntymäpäivät, häät, hautajaiset, yrityksen juhlat tai vaikka kaveriporukan illanistujaiset. Ulkoilmatapahtumia, baareja ja ravintoloita unohtamatta. Itselläni kulkee oma äänentoisto ja valokalusto, joka mukautuu lähes tilaan kuin tilaan. Tämä helpottaa myös keikkojen järjestämistä, Nykänen jatkaa.
 

Koronan värittämien vuosien jälkeen keikkailu on palannut normaalimpaan suuntaan. Ahkeralla muusikolla onkin keikkakalenteri ollut tänä vuonna jo kohtuullisen täynnä.
 

- Paluu pandemian kynsistä pelikentille sai jopa jännittämään muutamia keikkoja tauon jälkeen. Onneksi jännityksestäkin päästiin eroon vuoden ensimmäisen keikan jälkeen ja vauhti on ollut kohtuullisen nousupainoitteinen. Nyt, jos joulun keikatkin toteutuvat sovitusti, on tälle vuodelle kertynyt noin 150 esiintymistä, Nykänen iloitsee.

Gikker-palvelun julkaistua premium-ominaisuuden muusikko kiinnitti sen omaan esiintyjäprofiiliinsa välittömästi. Nykäsen mukaan premium-ominaisuus on merkittävä sekä esiintyjän, että myös tilaajan näkökulmasta.

- Tällä hetkellä päätoimisesti esiintymisiä tekevällä on tärkeää saada pidettyä ominaisuudet mitä Gikker-Premium tarjoaa. Se on myös asiakkaalle takuu siitä, että esiintyjä on tosissaan työkseen keikkoja tekevä ammattilainen. Haluan myös olla ensimmäisten joukossa saamassa mahdolliset uudet ominaisuudet, jotka edistävät niin keikkamyyntiä kuin oman profiilin nostetta, Nykänen kertoo.

Monipuolisen esiintyjän voi siis varata kaikenlaisiin tilaisuuksiin. Vaikka monista keikoista riittäisi kaikenlaista kerrottavaa, on yksi keikka jäänyt erityisesti mieleen.


- Mieleenpainuvin keikka oli, kun minut tultiin hakemaan veneellä pikakeikalle saareen. Vieraista en saanut mitään tietoa kuin ainoastaan iän ja lempiyhtyeen. Paikalla olikin liuta Suomen rallimaailman isoja nimiä. Vieläkään en paljasta keiden kemuissa soitin, koska kunnioitan herrojen yksityisyyttä. Ikinä ei voi tietää mistä itsensä seuraavaksi löytää, kun keikkapyyntö tulee! Nykänen päättää.

Taitavan ja monipuolisen artistin saa tilattua keikalle Gikker-palvelussa olevan artistiprofiilin kautta. Esiintyjän ehtii varaamaan vielä myös pikkujouluihin, vaikka keikkakalenteri onkin kohtuullisen täynnä. Varaaminen ja laskutus hoituvat myös helposti palvelun kautta. Gikkerin tiimi toivottaa hyviä keikkoja!

​​​​​​​