Premium-ominaisuudella entistäkin monipuolisempi Gikker-palvelu

 

Gikker-palvelu on saanut merkittävän ja toivotun uudistuksen. Palveluun rekisteröityneillä esiintyjillä on mahdollisuus valita itselleen Premium-jäsenyys. Premium-esiintyjät listataan aina hakutuloksissa ensimmäisenä. Lisäksi Gikkerin tiimi seuraa kaikkien Premium-esiintyjien profiileja, antaa vinkkejä artistiprofiilin kehittämiseen ja huolehtii omalta osaltaan siitä, että nämä esiintyjät ovat aktiivisesti keikkailevia artisteja. Lisäksi Gikker nostaa omassa viestinnässään esiin premium-artisteja. Premium-esiintyjillä on myös edelleen mahdollisuus lisätä profiiliinsa video- ja äänilinkkejä. Palvelun normaalista käytöstä tämä ominaisuus poistuu vuoden 2023 alusta alkaen.

- Esiintyjät ovat toivoneet tätä ominaisuutta ja nyt se on valmis. Premium-jäsenyys tarjoaa esiintyjille enstistäkin monipuolisemman palvelun ja toivottavasti entistä enemmän keikkoja Gikkerin kautta, vastaava tuottaja Hans Ekroos iloitsee.

Premium-jäsenyyden voi valita 3, 6 tai 12 kuukauden jaksolle. Vuoden jäsenyys maksaa normaalista 39,90€, mutta loppuvuoden kampanjaetuna premium-jäsenyyden saa vuoden 2023 loppuun asti hintaan 19,90€. Jäsenyyden valinta tapahtuu oman artistiprofiilin kautta. Palvelun ilmaisversiossa artistiprofiilin ominaisuudet ovat suppeammat. Vuosimaksua ei edelleenkään ole vuoden 2023 aikana.

- Gikker-palvelun monipuoliset artistiprofiilin ominaisuudet ovat saaneet paljon kiitosta esiintyjiltä. Haluamme sen vuoksi tarjota mahdollisuuden kokeilla premium-ominaisuutta mahdollisimman monelle artistille, Juha Paavilainen Gikker-palvelusta taustoittaa.

Premium-artistin tunnistaa esiintyjähaussa profiilikuvassa olevasta symbolista. Premium-esiintyjät ovat siis aktiivisesti keikkailevia artisteja, joiden esiintyjäprofiili on viilattu kuntoon.

- Premium-esiintyjä on varmasti keikkaileva artisti, joka vastaa nopeasti myös varauspyyntöihin. Tämä auttaa jatkossa myös tilaajia valitsemaan parhaita mahdollisia esiintyjiä tapahtumiin, Ekroos kertoo.

Premium-ominaisuus löytyy esiintyjien artistiprofiilista ja tarvittavat muutokset käyttöehtoihin tulevat voimaan välittömästi.