Ruudun takana joensuulainen freestyle-räpin suomenmestari PureRuudun takaa 13.2..jpg

 

Gikker Live - Ruudun Takaa -tapahtumasarja jatkuu lauantaina 13.2. Joensuussa Kauppakeskus Metropolissa. Keikalla tyhjässä liikehuoneistossa nähdään freestyle-räpin suomenmestari Pure ja hänen tuplaaja MC Sige

- Loistavia esiintyjiä ilmoittautui halukkaaksi esiintymään tähänkin tapahtumaan ja yleisö sai jälleen äänestää haluamaansa artistia. Tällä kertaa valtaosa äänistä jakautui rap-artistin, duon ja näyttelijäryhmän kesken ja Gikkerin raati päätyi tämän johdosta rap-artistiin, Hans Ekroos Gikker-palvelusta valottaa esiintyjän valintaa tapahtumaan.

Keikka alkaa klo 12.00 ja sitä voi seurata striiminä, joka löytyy Gikkerin Facebook-tapahtumasta ja toki somekanavien kautta. Keikan lisäksi tapahtumaan kuuluu artistihaastattelu, freestyle-osio ja myös paikallisten kehityshankkeiden esittelyä.

- Keikan lisäksi kuullaan muutaman paikallisen Pikku-KAKE -kehityshankkeen esittelyt ja toki Puren ja MC Sigen ajatuksia. Keikkaan kuuluu myös freestyle-osio eli striimiin voi antaa keikan aikana biisiaiheita Purelle ja moderaattori kertoo artistille niitä lennosta keikan aikana, Juha Paavilainen Gikker-palvelusta kertoo.

Keikka kuuluu myös Metropoliin sisälle ja herättää varmasti mielenkiintoa ohikulkijoissa. Sisätilasta ja rajoituksista johtuen ohikulkijoita muistutetaan erityisesti pitämään maskeja ja muistamaan turvavälit. Gikker Live - Ruudun Takaa -tapahtumasarja toteutetaan yhteistyössä Joensuun Virran ja Joensuun KAKE 2.0 -hankkeen kanssa ja tapahtumasarjaa rahoittavat Euroopan sosiaalirahasto, Joensuun kaupunki ja Etelä-Savon Ely-keskus.

 

KEIKALLE PÄÄSET TÄSTÄ!