Potentiaalia kaikkien aikojen pikkujoulukauteen

 

Pikkujoulukausi 2021 lähestyy odottavissa tunnelmissa. Rajoituksia on alettu purkaa ja elämä alkaa palailemaan kohti normaalia. Tapahtumien turvalliseen järjestämiseen on löydetty ratkaisuja ja ihmisillä on kova tarve päästä keikoille. Useissa eri kokoonpanoissa esiintyvä muusikko Tony Moisio näkee tulevassa pikkujoulukaudessa paljon mahdollisuuksia: 

- Tunnelmat pikkujoulukauteen on vielä odottavat. Varauksia on jonkin verran, mutta kalenterissa on vielä myös vapaata. Yritykset ovat olleet ilman juhlia jo niin pitkään, että potentiaalia on kaikkien aikojen pikkujoulukauteen!

Monissa yrityksissä pikkujoulut ovat yksi vuoden tärkeimmistä juhlista. Niihin satsataan paljon aikaa ja rahaa, ja niistä jää hauskoja tarinoita työpaikkojen kahvipöytäkeskusteluihin. Esiintyjän näkökulmasta pikkujoulukeikat eivät kuitenkaan juuri poikkea normaaleista esiintymisistä.

- Ohjelmisto on melko samanlaista kuin muissakin bileissä, ja harvemmin on esimerkiksi mitään joulumusiikkia toiveena. Ehkä ihmiset ottavat pikkujouluissa paremmin ilon irti ja tunnelma on muita juhlia hilpeämpi, mutta muuten ne eroavat aika vähän muista bileistä, Moisio fiilistelee.

Esiintyjän pikkujouluihin voi helpoiten varata osoitteesta www.gikker.fi. Palvelussa on laadukas kattaus erilaisia kokoonpanoja kaikkialta Suomesta. Gikkerin laskutuspalvelun ansiosta sekä varaaminen että maksaminen on helppoa ja turvallista. Palvelussa olevan viestipalvelun avulla käytännön asioista sopiminen suoraan esiintyjän kanssa hoituu helposti. Moisiolla itsellään on palvelussa kaksi kokoonpanoa, joita voi varata pikkujoulukeikoille. 

- Pienempiin tilaisuuksiin tilataan yleensä duo Emmi ja Tony. Jos halutaan kunnon jytkettä, niin silloin valinta on bilebändi Groupie Nights. Tosin kyllä duollakin saadaan aikaan hyvä bilemeininki, Moisio päättää. 

Gikker toivottaa onnistuneita pikkujouluja kaikille!

esiintyjäpikkujouluihin.png