Tapahtumaominaisuus tuo keikat Gikkeriin

 

Gikker on esiintyjien varaus- ja laskutuspalvelu. Palvelu on avattu kesällä 2020 ja tavoitteena on yhdistää esiintyjät ja tilaajat mahdollisimman helposti ilman turhaa säätöä. Uutena ominaisuutena palvelualustalla on nyt tapahtumaominaisuus eli tapahtuman järjestäjä voi ilmoittaa alustalle oman tapahtumansa ja palveluun rekisteröitynyt esiintyjä voi hakea tapahtumaan esiintyjäksi. Tapahtuman järjestäjä näkee omalla tapahtumasivulla “hakemukset” ja voi varata suoraan palvelun kautta tapahtumaansa sopivimmat esiintyjät.

- Olemme todella innoissamme uudesta ominaisuudesta! Nyt palvelu on monipuolisempi ja esiintyjä voi myös omalla aktiivisuudellaan vaikuttaa siihen, kuinka paljon keikkavarauksia hän saa, Hans Ekroos Gikker-palvelusta hehkuttaa.

Tapahtuman ilmoittaminen on täysin ilmaista. Kuka tahansa rekisteröitynyt käyttäjä voi ilmoittaa oman tapahtuman ja linkittää tapahtumasivuaan omien somekanavien tai kotisivujen kautta. Tapahtumat tulevat kootusti myös Tulevia tapahtumia -sivulle, josta esiintyjät voivat tutustua tulossa oleviin tapahtumiin ja hakea niihin esiintymään.

- Toiminto helpottaa merkittävästi tapahtumien järjestämistä ja esiintyjähakua. Erillisiä hakulomakkeita tai puhelin- ja sähköpostirumbaa ei tarvita, vaan koko prosessi hoituu helposti ja turvallisesti laskutukseen saakka Gikker-palvelun kautta, Juha Paavilainen Gikkeristä jatkaa.

Ensimmäiset tapahtumat löytyvät www.gikker.fi/tulevia-tapahtumia -sivulta. Gikkerin tavoitteena on olla tulevaisuudessa Suomen suurin luovien alojen työllistäjä ja sitä kohti kehitystyö on hyvässä vauhdissa. 

- Meillä on monta ideaa palvelumme kehittämiseen ja laajentamiseen. Alusta on joustava ja tarjoaa valtavasti kehityspotentiaalia. Uskomme, että kolmen vuoden sisällä luovien alojen työtehtävät ja tekijät löytyvät suurelta osin Gikker-palvelusta, Ekroos päättää.

Gikker-palveluun rekisteröityminen on täysin ilmaista vuoden 2021 loppuun saakka. Nyt palvelua ja toimintoja kannattaa todella kokeilla. Lisätietoja palvelusta löytyy sivustolta tai ottamalla yhteyttä osoitteeseen info@gikker.fi.