Virta goes Popkatu -esiintyjät valittu!

Joensuun keskustassa heinäkuussa järjestettävän Popkatu-tapahtuman esiintyjät on valittu. Tänä vuonna kaupunkifestivaali levittäytyy Rantapuiston, Teatteriravintolan sisäpihan ja Kuunari Elinan klubien lisäksi myös Torilavalle, jossa kaupunkikeskustayhdistys Virran tuottama Toripop tanssittaa kaupunkilaisia keskiviikkona ja torstaina (13.-14.7.) Toripopin esiintyjähaku toteutettiin Gikkerin kautta ja esiintyjähakemuksia tuli kymmenittäin. Esiintymään valikoitui kuusi mielenkiintoista kokoonpanoa: Marian kyyneleetRegina Launivuo & Iloinen bändi, Rytmihäiriköt, (Sulut), Järjen projekti ja Hurja Halla.

gikker_popkatu.PNG

Joensuun kaupunkikeskustayhdistys ry:n projektipäällikkö, tuottaja Minna Valosen mukaan hakuprosessi oli sujuva ja tuotti kiitettävästi hakijoita.

- Esiintyjähaku sujui helposti ja Gikkerin palvelu nopeuttaa hommaa, kun kaikki tiedot tulee kootusti yhdelle alustalle. Hakemuksia tuli 60 ja näistä Toripoppiin valittiin kuusi bändiä, Valonen kertoo

Tuleva kesäsesonki näyttäytyy vaihteeksi hieman erilaiselta kuin pari aiempaa kesää. Usko tapahtumien järjestämiseen ja niiden onnistumiseen on palannut ja näillä näkymin tulevasta kesästä on tulossa vilkas tapahtumakesä. Niin esiintyjät, bändit kuin yleisökin odottaa jo kovasti tulevia keikkoja ja tapahtumia. 

- Pääsiäisen jälkeen pääsee varaamaan Virran kautta kauppatorilta Popkadun myyntipaikkoja. Kannattaa seurata Virran tiedotusta, Valonen jatkaa.

Myös elokuussa järjestettävän Joen Yön esiintyjähaku toteutetaan Gikkerin kautta kevään aikana. Tästä tiedotamme lähiviikkoina.