Yhteistyökumppani Gurut palkitsee vuoden Gikker-artistin

Esiintyjän varaaminen tapahtumaan on monesti vasta alku onnistuneen tapahtuman järjestämiselle. Gikker-artistipalvelu tekee yhteistyötä Guru Entertainment -yrityksen kanssa, joka tarjoaa kattavan paketin palveluja tapahtuman rakentamiseen.

Gurut toteuttaa yritysjuhlia henkilöstöjuhlista tuotelanseerauksiin, pikkujouluista yrityksen merkkipäiväjuhlallisuuksiin. Guru Entertainment lupaa, ettei ole niin pientä tai isoa juhlaa, etteivätkö he auttaisi tekemään siitä parhaan mahdollisen - paikkakunnasta ja ajankohdasta riippumatta. Gurut tarjoaa palvelua suunnittelusta alkaen. Joskus asiakkaalla on antaa mainio idea, josta päästään alkuun tai kokonaisuutta voidaan lähteä toteuttamaan myös valmiista suunnitelmasta. Guru on joustava yhteistyökumppani ja antaa aina kaiken kokemuksen asiakkaan käyttöön. Paketti voi sisältää esimerkiksi juhlapaikan, cateringin, somistuksen, esiintyjät, markkinoinnin, mainosten suunnittelun, järjestyksenvalvonnan, turvallisuussuunnitelmat sekä ääni- ja valotekniikan. Lisäksi Gurujen valikoimasta löytyy verkkokauppa Gurushop, josta löytyy ääni- ja musiikkialan ammattilaisille ja harrastajille laaja valikoima tuotteita.

Yhteistyökumppani Gurut pakitsee vuoden 2022 Gikker-artistin verkkokaupan lahjakortilla. Vuoden 2022 Gikker-artistin titteli menee Roope Nykäselle. Monipuolisesti erilaisten kokoonpanojen kanssa keikkaileva artisti on ollut aktiivinen palvelun käyttäjä ja jakanut keikkakokemuksiaan sosiaalisen median kautta kannustaen seuraajiaan varaamaan keikkoja erilaisiin tapahtumiin. Onnittelut siis Gurujen ja Gikkerin tiimin puolesta Roope Nykäselle ja menestyksekästä keikkavuotta 2023 kaikille Gikker-artisteille!

logo gurut.png

gurushop.png