CircoSoul

Lohja

Esittävä taide / Improvisaatio / Nykytanssi

Sirkustaiteilija

"CircoSoul loihtii valo & tuli-showta, satumaista ilma-akrobatiaa ja tarinallista performanssia"

SirkusSielu tarjoaa tapahtumiin ja tilaisuuksiin ohjelmaa, joka tuo lämpöä, valoa ja mystiikkaa pimeyden keskelle sekä ikimuistoisia elämyksiä ja koettavaa kaikenikäisille katsojille.Kokonaisuus luodaan ja työstetään tilaajan tarpeiden ja toiveiden pohjalta.YoZen, SirkusSielu & Shamanat yhdistää visonäärisesti monipuolisia tekijöitä pääkaupunkiseudulla ja Lohjalla. Tuore yhteistyö projekti Circus Kalevala on toteutettu Sirkus ammattilaisten (Circus Lounge, Turku) kanssa yhdistäen nykysirkusta, runonlausuntaa ja livemusiikkia. Suomalaisesta mytologiasta ammentaen Circus Kalevala luo esityksiä modernin korkeakulttuurin hengessä. Monipuoliset sirkustyöpajat lapsille, aikuisille ja koko perheelle ovat Freefeenix ry:n kulmakiviä ja monimuotoista sirkus opetusta on helppo toteuttaa. Esityksen tai työpajan kokonaisuus sekä hinta muodostuvat paikan, esiintyjämäärän ja kokonaisuuden mukaan, tilaajan tarpeita huomioiden. Esityksissä tulityökortilliset vastuuhenkilöt huolehtivat turvallisuudesta ja julkisesta esityksestä ilmoitus tulee tehdä kaksi viikkoa ennen esitystä. Show voi sisältää esimerkiksi seuraavia elementtejä:
-Hypnoottinen tuli puhuu puolestaan; tulitanssi voi olla koreografioitu tai freestyle-esitys useilla eri flow välineillä (mm. tuliketjut, -kepit, -viuhkat, -vanne -soihdut, -köydet -kipinät - yms. ledruoskat, siipitanssijat, ultravioletti fantasiahahmot ym. efektit voivat täydentää tuliesityksiä. Näyttävä esitys on myös mahdollinen ilman tulta niin pimeässä kun päivänvalossakin. Fantasiahahmot, hologramviuhkat, hulavanteet, kimallus ja saippuakuplat ovat auringossa tai muussakin valaistuksessa säihkyviä.)
-Ilma-akrobatia on sirkuksen helmi ja toteutetaan esim. kankailla tai rengastrapetsilla (yhdistyksellä on n.vartissa kasattava 6 metrinen ilma-akrobatia teline, jonka avulla esityksen voi toteuttaa monissa ympäristöissä)

Perustamisvuosi: 2010

Jäsenten määrä: 4

Tutustu esiintyjään lisää

Varaa esiintyjä tapahtumaasi

pin_drop
euro
event

Hinta yhteensä: refresh

Hinta sisältää myös matkustus- ja majoituskulut

Sinua ei vielä veloiteta.

Kun esiintyjä on hyväksynyt varauspyyntösi, voit vahvistaa varauksen.

Sopimus esiintymispalvelusta syntyy, kun olet vahvistanut varauksen.

Lopulliseen hintaan lisätään 10€ palvelumaksu

Tilaa uutiskirje ja saat uusimmat uutiset sähköpostiisi!