Covers & Lovers

Turku

Cover / Pop / Rock

Bändi

"Musiikin ammattilaisista koostuva tyylikäs bilebändi!"

Covers & Lovers on loistava valinta, jos etsit hääbändiä tai elävää musiikkia syntymäpäiville, yritystilaisuuksiin, pikkujouluihin tai muihin kemuihin! Tarjoilemme tilaisuuteenne toiveidenne mukaan räätälöidyn keikan – joustavalla, mutta varmalla asiakaspalvelun ja musiikin ammattilaisen otteella!

Soitamme musiikkia erittäin laajalla skaalalla, ohjelmistossamme on edustettuna muun muassa:

- Pop / rock
- Ysäripoppi
- Nykypäivän hitit
- Ikivihreät hitit ja klassikot
- Perinteinen tanssimusiikki

Vakiokokoonpanonamme on viiden hengen bilebändi: kosketinsoittimet, laulu, kitara, basso ja rummut. Myös erilaiset duo- ja sooloesitykset ovat mahdollisia, esimerkiksi ruokailun taustamusiikiksi rauhallista maalailua pianolla tai tyylikkäitä klassisen musiikin teoksia akustisella kitaralla soitettuna. Meillä on runsaasti keikka- ja soittokokemusta erilaisista kokoonpanoista ja tyylisuunnista vuosien varrelta – niin mailta ja meriltä kuin kotimaasta ja ulkomailtakin. Musiikillista koulutustaustaa bändistä löytyy muun muassa Turun konservatoriosta, Turun Taideakatemiasta ja Sibelius-Akatemiasta.

Mitä tarjoamme
Tästä voit katsoa biisilistan, johon olemme koonneet aakkosjärjestyksessä toivotuimpia kappaleita vuosien varrelta. Repertuaarimme käsittää paljon muutakin ja toteutamme myös toivebiisejä, kunhan asiasta sovitaan ajoissa etukäteen. Monipuolinen ohjelmistomme elää ja kehittyy jatkuvasti!

Tästä voit ladata Covers & Lovers -yhtyeen ääninäytteen (live, 2017).

Käytössämme on laadukkaat äänentoistolaitteet niin pieniin kuin suuriinkin tiloihin, sekä tarvittaessa runsaasti valo- ja savutekniikkaa, jolla luomme tilanteeseen sopivan tunnelman soittotilaan ja tanssilattialle. Tuomme mukanamme tarvittaessa myös kuudennen jäsenen – oman ammattitaitoisen ääniteknikkomme / miksaajan, joka huolehtii siitä, että soundit ovat keikallamme aina parhaat mahdolliset ja äänenvoimakkuus miellyttävä sekä tilanteeseen sopiva.

Mikäli et jo ole rutinoitunut bändibuukkaaja, lukaisethan läpi yleisinfon tilaajalle.

Hinnoittelumme pohjautuu Muusikkojen liiton tariffeihin.


Perustamisvuosi: 2014

Jäsenten määrä: 5


Media

Tutustu esiintyjään lisää

Varaa esiintyjä tapahtumaasi

pin_drop
euro
event

Hinta yhteensä: refresh

Hinta sisältää myös matkustus- ja majoituskulut

Sinua ei vielä veloiteta.

Kun esiintyjä on hyväksynyt varauspyyntösi, voit pyytää laskun.

Sopimus esiintymispalvelusta syntyy, kun olet pyytänyt laskun.

Tilaa uutiskirje ja saat uusimmat uutiset sähköpostiisi!