Covers & Lovers

Turku

Cover / Pop / Rock

Bändi

"
Huipputason bilebändi
"Covers & Lovers on loistava valinta, kun etsit ammattitaitoista ja monipuolista hääbändiä tai elävää musiikkia yritystilaisuuteen, syntymäpäiville, pikkujouluihin tai vaikka väitöskaronkan jatkoille! Suunnittelemme ohjelmiston jokaiselle keikalle erikseen tilaajan toiveet huomioiden.

Esitämme kappaleita ja spiikkaamme sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksikin. Olipa yleisönämme sitten kansainväliset yritysvieraasi tai lähin perhepiirisi, pidämme huolen siitä että kaikki tuntevat olonsa kotoisaksi keikoillamme. Teemme työmme tyylikkäästi mutta ilman turhaa pönötystä. Omalta osaltamme noudatamme kaikissa tilaisuuksissa turvallisemman tilan periaatteita.

Ohjelmistomme on erittäin laaja, edustettuna on muun muassa pop / rock, nykypäivän hitit, ikivihreät klassikot sekä perinteinen tanssimusiikki. Peruskokoonpanomme on viiden hengen bilebändi, lisäksi erilaiset duo- ja sooloesitykset ovat mahdollisia. Jäsenillä on runsaasti keikka- ja soittokokemusta erilaisista kokoonpanoista ja tyylisuunnista vuosien varrelta – niin mailta ja meriltä kuin kotimaasta ja ulkomailta. Musiikillista koulutustaustaa bändistä löytyy muun muassa Turun konservatoriosta, Turun Taideakatemiasta, Metropoliasta ja Sibelius-Akatemiasta.


Mitä tarjoamme

Covers & Lovers tarjoaa sinulle ja vieraillesi ensiluokkaisen, ammattimaisesti tuotetun ja toteutetun show’n ilman turhaa stressiä ja sydämentykytyksiä; meidän kanssamme asioista sopiminen on helppoa, nopeaa ja ennen kaikkea selkeää. Juhlien ja edustustilaisuuksien suunnittelussa on monta yksityiskohtaa ja asiaa, jotka saattavat joskus nostaa hieman verenpainetta. Meidän missiomme on poistaa harteiltasi ainakin yksi stressin aihe, juhlapäivän musiikkitarjonta.

Tästä voit katsoa biisilistan, johon olemme koonneet aakkosjärjestyksessä ohjelmistomme toivotuimpia ja soitetuimpia kappaleita vuosien varrelta. Repertuaarimme käsittää paljon muutakin ja toteutamme myös toivebiisejä, kunhan asiasta sovitaan ajoissa etukäteen. Monipuolinen ohjelmistomme elää ja kehittyy jatkuvasti!

Käytössämme on ammattitason äänentoistolaitteet kaiken kokoisiin tiloihin ja runsaasti valokalustoa sekä muuta esitystekniikkaa, joilla voimme rakentaa tyylikkään elämyksen sinulle ja juhlavieraillesi!

Mikäli et jo ole rutinoitunut bändibuukkaaja, lukaisethan läpi yleisinfon tilaajalle. Ajantasainen lista tulevista esiintymisistämme löytyy täältä.

Hinnoittelumme pohjautuu Muusikkojen liiton vahvistamiin tariffeihin.


Perustamisvuosi: 2014

Jäsenten määrä: 6

Tutustu esiintyjään lisää

Varaa esiintyjä tapahtumaasi

pin_drop
euro
event

Hinta yhteensä: refresh

Hinta sisältää myös matkustus- ja majoituskulut

Sinua ei vielä veloiteta.

Kun esiintyjä on hyväksynyt varauspyyntösi, voit vahvistaa varauksen.

Sopimus esiintymispalvelusta syntyy, kun olet vahvistanut varauksen.

Lopulliseen hintaan lisätään 10€ palvelumaksu

Tilaa uutiskirje ja saat uusimmat uutiset sähköpostiisi!