Covers & Lovers

Turku

Cover / Pop / Rock

Bändi

"Monipuolinen bilebändi, joka laittaa höpinää tötteröön!""

Covers & Lovers on loistava valinta, kun etsit ammattitaitoista, monipuolista, kokenutta ja tilannetajuista hääbändiä tai elävää musiikkia yritystilaisuuteen, syntymäpäiville, pikkujouluihin tai vaikka väitöskaronkan jatkoille! Suunnittelemme ohjelmiston jokaiselle keikalle erikseen tilaajan toiveet huomioiden. Omalta osaltamme noudatamme kaikissa tilaisuuksissa turvallisemman tilan periaatteita.

Ohjelmistomme on erittäin laaja, edustettuna on muun muassa:

- pop / rock
- nykypäivän hitit
- ikivihreät klassikot
- perinteinen tanssimusiikki

Peruskokoonpanomme on viiden hengen bilebändi, lisäksi erilaiset duo- ja sooloesitykset ovat mahdollisia. Jäsenillä on runsaasti keikka- ja soittokokemusta erilaisista kokoonpanoista ja tyylisuunnista vuosien varrelta – niin mailta ja meriltä kuin kotimaasta ja ulkomailta. Musiikillista koulutustaustaa bändistä löytyy muun muassa Turun konservatoriosta, Turun Taideakatemiasta ja Sibelius-Akatemiasta.


Mitä tarjoamme
Tästä voit katsoa biisilistan, johon olemme koonneet aakkosjärjestyksessä ohjelmistomme toivotuimpia ja soitetuimpia kappaleita vuosien varrelta. Repertuaarimme käsittää paljon muutakin ja toteutamme myös toivebiisejä, kunhan asiasta sovitaan ajoissa etukäteen. Monipuolinen ohjelmistomme elää ja kehittyy jatkuvasti!

Tästä voit ladata Covers & Lovers -yhtyeen ääninäytteen (live), sivun alaosassa on katsottavissa videokooste esiintymisestämme.

Käytössämme on laadukkaat äänentoistolaitteet niin pieniin kuin suuriinkin tiloihin, sekä tarvittaessa runsaasti valo- ja savutekniikkaa, jolla luomme tilanteeseen sopivan tunnelman soittotilaan ja tanssilattialle. Tuomme mukanamme tarvittaessa myös kuudennen jäsenen – oman ammattitaitoisen ääniteknikkomme / miksaajan, joka huolehtii siitä, että soundit ovat keikallamme aina parhaat mahdolliset ja äänenvoimakkuus miellyttävä sekä tilanteeseen sopiva.

Mikäli et jo ole rutinoitunut bändibuukkaaja, lukaisethan läpi yleisinfon tilaajalle. Ajantasainen lista tulevista esiintymisistämme löytyy täältä.

Hinnoittelumme pohjautuu Muusikkojen liiton vahvistamiin tariffeihin.


Perustamisvuosi: 2014

Jäsenten määrä: 5


Media

Tutustu esiintyjään lisää

Varaa esiintyjä tapahtumaasi

pin_drop
euro
event

Hinta yhteensä: refresh

Hinta sisältää myös matkustus- ja majoituskulut

Sinua ei vielä veloiteta.

Kun esiintyjä on hyväksynyt varauspyyntösi, voit vahvistaa varauksen.

Sopimus esiintymispalvelusta syntyy, kun olet vahvistanut varauksen.

Tilaa uutiskirje ja saat uusimmat uutiset sähköpostiisi!