Dani Linna

Turku

Cover / Iskelmä / Suomipop

Solisti / Trubaduuri

"Monipuolista livemusiikkia laulaja-kitaristin esittämänä tapahtumaasi. Kansainvälisiä hitteja ja suomipoppia eri vuosikymeniltä."

Hei,

Olen pitkän linjan ammattimuusikko. Laulan keikoillani kitarani säestämänä kansainvälisiä hittejä, sekä tunnettuja suomipop kappaleita. Käytän keikoillani myös erilaisia musiikkiteknisiä laitteita rikastuttamaan musiikillista kokonaisuutta. Musiikillisen tyylin toteutan aina kulloisenkin tapahtuman luonteelle sopivaksi.

Esitykseni on tavallista pidemmälle viety monipuolinen musiikillinen kokonaisuus, jossa on menoa ja meininkiä ja toisaalta taas kaunista kevyempää otetta. Monipuolisella soitinlaitteistollani, sekä vuosikymmenien aikana hioutuneella soitto- ja laulutekniikkallani annan kuulijoille tulkinnoillani vahvoja kokemuksia.

Soitan mieluiten 2 x 45 minuutin setit.
Mukanani tulee myös äänentoistolaitteet.

Keikoillani kuulee mm seuraavien artistien ja yhtyeiden tuotantoa: Bryan Adams, Kolmas Nainen, Doors, Rainbow, Popeda, Joe Cocker, Elvis, Jani Wickholm, Elton John J.Karjalainen. CCR, ym..


Taustaa:
Minulla on kymmenien vuosien keikkakokemus laulaja-kitaristina eri yhtyeissä sekä sooloartistina. Minulla on vahva tekninen osaaminen musiikin alalla ja olen myös julkaissut kuusi omaa levyä. Olen myös toiminut toistakymmentä vuotta ääni-/musiikkituottajana ja voittanut useita palkintoja tuotannoista, joihin olen tehnyt musiikkia ja äänisuunnittelua. Olen ollut myös mukana nuorten kulttuurin kehittämisessä ja vaikuttanut mm Konservatorion ja Musiikkiopiston hallituksissa.

Tilaa tästä ammattitaitoinen laulaja-kitaristi kattavalla kalustolla ja laajalla tarjonnalla nostamaan tapahtumasi arvoa ja tunnelmaa. Kerron myös tarvittaessa mielelläni lisää itsestäni sekä omasta musiikkikonseptistani - ota vaan rohkeasti tarvittaessa yhteyttä.

Perustamisvuosi: 2014

Jäsenten määrä: 1


Tutustu esiintyjään lisää

Varaa esiintyjä tapahtumaasi

pin_drop
euro
event

Hinta yhteensä: refresh

Hinta sisältää myös matkustus- ja majoituskulut

Sinua ei vielä veloiteta.

Kun esiintyjä on hyväksynyt varauspyyntösi, voit vahvistaa varauksen.

Sopimus esiintymispalvelusta syntyy, kun olet vahvistanut varauksen.

Tilaa uutiskirje ja saat uusimmat uutiset sähköpostiisi!