Daniel Baro

Helsinki

Etno / Iskelmä / Latin

Trubaduuri

"Kuuban lämpöä, tunnetta ja energiaa muusikko ja säveltäjä Daniel Baron myötä"

Äitienpäiväksi serenadi kukkakimpun kera? Syntymäpäiväsankarille onnittelulaulu kitarasäestyksellä omassa olohuoneessa tai korona-aikan puutarhassa? Kaunista ja tunnelmallista taustamusiikkia rauhalliselle illalliselle ravintolassa? Hinta alkaen vain 150€.

Elämys jota ei unohda!

Daniel Baró, laulaja-säveltäjä on vahva kuubalaisen populaarimusiikin tulkitsija, joka hurmaa ja tempaisee mukaansa yleisön kaikkialla tunteisiin vetoavalla ja energisellä esiintymisellään.

Tämän sympaattisen kuubalaisen trubaduurin repertuaari on hyvin laaja, aina kuubalaisesta rumbasta ja sonista sekä salsasta nykypäivän reggaetoniin asti. Hänen intohimonsa ja rakkautensa musiikkiin tulee esille erityisesti kuubalaisen musiikin klassikkojen ja balladien tulkinnoissa. Suomalaiset ikivihreät, kuten Hopeinen kuu ja Satumaan tango, eivät jätä ketään kylmäksi, ja juhlissa kaikki voivat laulaa mukana. Nykypäivän lauluista hänen repertuaariinsa kuuluu mm. Kadulla tulee.

Mutta mikä parasta, kaikesta tästä voi myös nauttia tanssien, nämä rytmit eivät jätä ketään kylmäksi! Toivottaessa Daniel tuo duon tai trion mukanaan. Hän soittaa useissa kokoonpanoissa, mm. Banda Caribe Helsinki, Son Candela sekä Tiempo Habana.

Perustamisvuosi: 2010

Jäsenten määrä: 1

Tutustu esiintyjään lisää

Varaa esiintyjä tapahtumaasi

pin_drop
euro
event

Hinta yhteensä: refresh

Hinta sisältää myös matkustus- ja majoituskulut

Sinua ei vielä veloiteta.

Kun esiintyjä on hyväksynyt varauspyyntösi, voit vahvistaa varauksen.

Sopimus esiintymispalvelusta syntyy, kun olet vahvistanut varauksen.

Lopulliseen hintaan lisätään 10€ palvelumaksu

Tilaa uutiskirje ja saat uusimmat uutiset sähköpostiisi!