Duo Liisa Karhu ja Kimmo Puunenä

Lahti

Iskelmä / Kirkkomusiikki / Klassinen

Duo / Muu kokoonpano

"Viulisti/alttoviulisti Liisa Karhu ja pianisti/urkuri Kimmo Puunenä"

Duon viulisti /alttoviulisti Liisa Karhu on joensuulainen muusikko ja musiikkipedagogi (Yamk). Duon pianisti/ urkuri Kimmo Puunenä on lahtelainen muusikko, kuoronjohtaja, laulaja ja kanttori.
Duo esiintyy konsertoiden kirkko- ja teemakonsertein, erilaisissa tilaisuuksissa ohjelmanumeroin, yhteislaulua vetäen, säestäen, taustamusiikkia soittaen ja duolta onnistuu myös vetää esimerkiksi jumalanpalvelusmusiikit. Duo huomioi tilaajan toiveita.
Duo tekee paljon kirkkokonsertteja klassisella ja hartaalla ohjelmistolla. Duon konserttiohjelmsitot ovat monipuolisia, koska duolla on viulu- piano-, viulu- urut-, alttoviulu-piano- ja alttoviulu- urut- soitinyhdistelmät käytettävissään. Duo tuo esille alttoviulu- ja urkumusiikkia viulu- ja piano-ohjelmistojen ohella.
Duon ohjelmakokonaisuuksia ovat esimerkiksi Nocturne- yön säveliä, Sinivalkeita säveliä (Suomalaista musiikkia esim. Kuula, Sibelius, Kaski, Merikanto), Slaavilaisia säveliä (Tsaikovski, Rachmaninov, Musorsky, Kehler ym.), Iltamusiikit saksalais- suomalaisella ohjelmalla (Bach ja suomalaiset säveltäjät), Memory- nostalgisia muistoja (viihteellisiä, ihmisille rakkaita ikivihreitä) ja Kristallivirta- hartaita säveliä (hartaiden sävelten klassikoita). Vaikka duon konserttiohjelmista suuri osa on klassisella ja hartaalla ohjelmistolla, yhtyeeltä onnistuu mainiosti myös viihteellinen, ikivihreä ohjelma.
Duo tekee yhteistyötä eri laulajien ja soittajien kanssa. Tarvittaessa duolta voi tilata myös trio-ohjelman tai ohjelman yhdessä laulajan kanssa. Kolmen esiintyjän ohjelmistojen hinnat neuvotellaan tapauskohtaisesti.
Lisätiedot www.liisakarhu.com

Perustamisvuosi: 2013

Jäsenten määrä: 2

Tutustu esiintyjään lisää

Varaa esiintyjä tapahtumaasi

pin_drop
euro
event

Hinta yhteensä: refresh

Hinta sisältää myös matkustus- ja majoituskulut

Sinua ei vielä veloiteta.

Kun esiintyjä on hyväksynyt varauspyyntösi, voit vahvistaa varauksen.

Sopimus esiintymispalvelusta syntyy, kun olet vahvistanut varauksen.

Lopulliseen hintaan lisätään 10€ palvelumaksu

Tilaa uutiskirje ja saat uusimmat uutiset sähköpostiisi!