Eloa & Sykettä

Jyväskylä

Esittävä taide / Puheilmaisu

Puhuja

"Jokainen tarina ansaitsee tulla kuulluksi. "

Minä kerron inspiroivalla tavalla oman tarinani siitä, mitä koko perus -ja ammattikouluajan jatkunut kiusaaminen tekee ihmiselle sekä tärkein: Miten minä selvisin siitä?

Koulukiusatuksi joutuneen, koiraharrastuksen kautta suunnan elämälleen löytänyt Tiina pysäyttää ja vie samalla kuuntelijat inspiroivalle matkalle vauvasta vaariin. Tarina, joka ei varmasti jätä ketään kylmäksi ja jolla Tiina toivoo luovansa uskoa heihin, jotka kokevat tai ovat joskus kokeneet samaa kuin hän itse. Olennaisena osana esityksissä näyttäytyvät Tiinan kääpiövillakoirat, Heka & Syke, jotka ovat esiintyneet lukuisissa eri tv-ohjelmissa sekä medioissa. Halutessaan puheenvuoroon voidaan liittää myös temppuesitys, joka ei varmasti jätä ketään kylmäksi. Mikäli haluttuun paikkaan tai tilaan ei ole mahdollista tuoda eläimiä, tuodaan Heka & Syke yleisön näytille virtuaalisesti puheenvuoron aikana.

Sopiva kokonaisuus kootaan tilaajan toiveiden mukaisesti. Tiinalla on vuosien kokemus niin tv-tuotannoista, kuin messu -ja kouluesiintymisistä. Tämän kolmikon nähtyäsi voit vain miettiä, että kuinka mukaansa tempaava ja vangitseva ulosanti tällä, entisellä kiusatulla oikein on.

Perustamisvuosi: 2017

Jäsenten määrä: 1

Tutustu esiintyjään lisää

Varaa esiintyjä tapahtumaasi

pin_drop
euro
event

Hinta yhteensä: refresh

Hinta sisältää myös matkustus- ja majoituskulut

Sinua ei vielä veloiteta.

Kun esiintyjä on hyväksynyt varauspyyntösi, voit vahvistaa varauksen.

Sopimus esiintymispalvelusta syntyy, kun olet vahvistanut varauksen.

Lopulliseen hintaan lisätään 10€ palvelumaksu

Tilaa uutiskirje ja saat uusimmat uutiset sähköpostiisi!