Huilisti Saara Lehtonen

Helsinki

Jazz / Klassinen / Pop

Soittaja / Solisti

"Kokenut ja ilmaisuvoimainen huilisti kaikenlaisiin tilaisuuksiin soolona tai säestyksellä"

Olen Tampereen ammattikorkeakoulusta esittävän sävaltaiteen linjalta valmistunut muusikko. Esiinnyn soolohuilistina, säestäjän kanssa ja isommilla kokoonpanoilla. Keikkailen kaikkialla Suomessa, nopeiten pääsen esiintymään pääkaupunkiseudulla.

Asiakkaat kuvailevat esityksiäni ammattitaitoisiksi ja kauniiksi kokemuksiksi. Olen esiintynyt muusikkourani aikana häissä, rippijuhlissa, muisto- ja siunaustilaisuuksissa, yllätysesiintyjänä hääpäivänä, päiväkodeissa, vanhainkodeissa, kirjastoissa, kahviloissa, ravintoloissa…

Ohjelmistooni kuuluu klassista musiikkia laajasti eri aikakausilta. Soitan keikoilla mielelläni myös viihteellistä ohjelmistoa, kuten kansanlauluja, jazz-tyylistä musiikkia ja sovituksia pop-kappaleista. Lähetän keikan tilaamisesta kiinnostuneille yli 200 kappaleen ohjelmistolistani, josta asiakas saa valita mieleisiään kappaleita. Siunaus- ja muistotilaisuuksilla on tilaisuuden erilaisen luonteen vuoksi oma laaja ohjelmistolistansa. Otan mielelläni vastaan myös asiakkaan omia kappaletoiveita.

Lisää tietoa minusta löydät nettisivuiltani: www.huilumusiikkia.fi

"Kiitos Saara mukavasta ja hyvästä esityksestä. Nautimme siitä kaikki. Taitava soittosi, sekä sopiva läsnäolosi ja tapasi, sopivat intiimiin hääjuhlatilanteeseen juuri toivotulla tavalla."
- Anna

"Huilisti Saara Lehtosen esiintyminen väitöskaronkassani sopi juhlavaan akateemiseen tilaisuuteen paremmin kuin hyvin ja huilumusiikki kruunasi hienon tunnelman. Soittoa saimme kuulla sekä sisällä että hyvän sään sattuessa ulkona.
Alkaen ensimmäisestä yhteydenotosta Saaran kanssa on ollut miellyttävää, nopeaa ja ammattimaista asioida. Sain heti täsmälliset tiedot myös toimitusehdoista sekä lisäksi ehdotuksia ohjelmistosta ja kappaleiden ajoituksesta illan kulussa. Saaran kappale/genrevalikoima on laaja ja hän osaa ehdottaa juuri sopivaa ohjelmakokonaisuutta tilaisuuden luonteen huomioon ottaen. Tilaajan osaksi jääkin nauttia Saaran upeasta ja taidokkaasta huilun soitosta ja yleisökin oli myyty heti ensi tahdeista."
- Laura Salmivaara

Perustamisvuosi: 2018

Jäsenten määrä: 1

Tutustu esiintyjään lisää

Varaa esiintyjä tapahtumaasi

pin_drop
euro
event

Hinta yhteensä: refresh

Hinta sisältää myös matkustus- ja majoituskulut

Sinua ei vielä veloiteta.

Kun esiintyjä on hyväksynyt varauspyyntösi, voit vahvistaa varauksen.

Sopimus esiintymispalvelusta syntyy, kun olet vahvistanut varauksen.

Lopulliseen hintaan lisätään 10€ palvelumaksu

Tilaa uutiskirje ja saat uusimmat uutiset sähköpostiisi!