Joulupukit varataan Gikkerin kautta

 

Gikker yhdistää esiintyjät ja esityksiä tarvitsevat. Joulupukkina toimiminen on nyt helpompaa kuin koskaan. Gikkerin artistiprofiilissa on vaihtoehtona Joulupukki-kampanja, jonka valitsemalla saat käyttöösi 15 minuutin tarkkuudella toimivan ja automaattisesti päivittyvän varauskalenterin ajalle 23.-25.12. Toki käytössäsi ovat myös kaikki muut Gikkerin ominaisuudet ja laskutuspalvelu.

 

Toimi näin:

 

1. Rekisteröidy ja tee artistiprofiili

Kokoonpanosi on "Joulupukki" ja tyylilajisi "Lähipukki" tai "Etäpukki".

2. Valitse perustiedoista Joulupukki-kampanja

Saat käyttöösi kampanjan varauskalenterin, joka toimii 15 minuutin tarkkuudella.

3. Lataa palveluun kuvat, lisää myyntilause ja kuvaus esiintymispalvelustasi ja määrittele perushinnat keikkaseteille

Sinulla on mahdollisuus määritellä perushintoihin useita settejä.

4. Oletko lähipukki vai etäpukki?

Voit toimia lähipukkina, joka tekee perinteisiä kotikeikkoja tai etäpukkina, jolloin pukin tervehdys toteutetaan videoyhteydellä varattuna aikana.Lähipukkina lisäät profiiliin matkustuslisät niille välimatkoille, joilla haluat keikkailla. Etäisyydet joilla et halua keikkailla kannattaa jättää tyhjäksi, koska silloin et ole näkyvissä näissä hauissa. Etäpukkina voit asettaa kaikki matkustuslisät nollaksi, jolloin olet mukana esiintyjähaussa kaikkialle, mutta perushintoihisi ei lisätä matkustuslisää. Jos haluat tehdä pukkikeikkoja pikkujouluissa ennen joulua, mutta toimia aaton ajan etäpukkina, niin voit tehdä kaksi erillistä esiintyjäprofiilia.

5. Laskutus ja palkanmaksu

Gikker toimii laskutuspalveluna ja laskuttaa keikat esiintyjän puolesta. Joulupukin palkanmaksu tapahtuu yhdessä erässä aaton jälkeen eli pukilta veloitetaan myös vain yksi palvelumaksu.

Rekisteröidy tästä!

 

Tilaajalle:

 

Tilaajana voit valita joulupukin joko kotikäynnille tai etsiä etäpukin videopuhelutervehdykseen. Joulupukin profiilista näet suoraan pukin varaustilanteen, hinnoittelun ja saat varattua joulupukin haluamallesi ajankohdalle. Joulupukin vahvistettua varauspyynnön pukkikeikan maksaminen tapahtuu turvallisesti Gikker-palvelun kautta. Voit maksaa pukkikeikan verkkomaksupalvelun kautta tai pyytää itsellesi yrityslaskun. 

 

Autamme mielellämme palvelun käytössä ja varauksiin liittyvissä asioissa. Voitte ottaa yhteyttä sähköpostilla tai soittamalla. Mukavaa joulunodotusta!

Gikkerin tiimi

info@gikker.fi

p. +358401744686

joulupukki.png