Juontaja Emma Jäntti

Tampere

Esittävä taide / Puheilmaisu

Juontaja / Näyttelijä

"Emma Jäntti on juontamisen ammattilainen, joka hoitaa tilaisuuden kuin tilaisuuden ammattitaidolla ja energisellä otteella"

Emma hallitsee erinomaisesti niin pienet kuin suuretkin yleisöt ja on kuin kala vedessä äkillisestikin muuttuvissa tilanteissa. Juontajana Emma on energinen ja valoisa. Hän on saanut erityisen paljon hyvää palautetta tummasta äänestään, jota on kuvailtu vakuuttavaksi ja miellyttäväksi kuunnella. Palautetta on tullut myös Emman innostavasta ja miellyttävästä energiasta, jolla hän luo tapahtumaan lämmintä ja tunnelmaa.

Emmalla on kokemusta mm. avoimista yleisötapahtumista, yksityistilaisuuksista, kauppakeskustapahtumista, gaaloista, keskustelujen fasilitoinneista, kirkkokonserteista, Open mic -tapahtumista, karaoken sekä erilaisten pelien vetämisestä, radiosta, TV:stä kuin virtuaalisista stream tapahtumistakin. Hän tietää kuinka saada luotua yleisölle viihtyisä tunnelma, vaikka se tapahtuisikin virtuaalisia viestimiä hyödyntäen. Juonnettuja tilaisuuksia on takana toista tuhatta!

Emma toimii myös lastentapahtumien juontajana, joiden vetäminen vaatii aivan omanlaistansa osaamista; lapset rakastavat hassuttelua ja hupsuttelua! Näyttelijätaustansa ansiosta Emma hyppää vaivatta lasten tapahtumien juontajaksi ja saattaapa mukaan lavalle päästä myös käsinukke tai keppihevonen.

Viestinnän ammattilaisena Emma osaa muotoilla juontotekteistä sellaiset, jotka luovat positiivisia mielikuvia Sinun yrityksestäsi, brändistäsi tai tuotteestasi. Hän markkinoi tapahtumaanne myös omissa some -kanavissaan. Emmasta saa tarvittaessa apua tuotantoon ja markkinointiin juontojen ohessa.

Emma Jäntti - Jemma's production, on kokenut näyttelijä ja monipuolinen esiintyjä, jolla pokka ei petä ja huumori säilyy tiukoissakin tilanteissa. Kun valitset tämän ohjelman, saat taattua laatua alusta loppuun asti!

Perustamisvuosi: 2011

Jäsenten määrä: 1

Tutustu esiintyjään lisää

Varaa esiintyjä tapahtumaasi

pin_drop
euro
event

Hinta yhteensä: refresh

Hinta sisältää myös matkustus- ja majoituskulut

Sinua ei vielä veloiteta.

Kun esiintyjä on hyväksynyt varauspyyntösi, voit vahvistaa varauksen.

Sopimus esiintymispalvelusta syntyy, kun olet vahvistanut varauksen.

Lopulliseen hintaan lisätään 10€ palvelumaksu

Tilaa uutiskirje ja saat uusimmat uutiset sähköpostiisi!