Keski-Karjala kvartetti Liisa Karhu, Jarmo Kuittinen, Timo Hacklin ja Kari Lauronen

Joensuu

Iskelmä / Kansanmusiikki / Klassinen

Bändi / Orkesteri

"Kvartetti Liisa Karhu, Jarmo Kuittinen, Timo Hacklin ja Kari Lauronen"

Kvartetin musiikki vie niin valssin pyörteisiin, polkan tahteihin kuin tangon rytmeihin.
Kvartetin jäsenillä on nimensä mukaisesti kaikilla yhteys Keski-Karjalan seutuun. Viulisti Liisa (musiikkipedagogi Yamk, muusikko) on kotoisin Tohmajärveltä, hanuristi Timo (musiikkipedagogi Amk, muusikko) on kotoisin Kiteeltä ja basisti Kari (studiomuusikko ja musiikinopettaja) asuu Kiteellä. Laulajana on joensuulainen Jarmo Kuittinen (laulupedagogi, muusikko).
Kvartetin ohjelmisto koostuu viihdemusiikista omalla sävellystuotannolla höystettynä. Yhtyeen jäsenet ovat musiikin ammattilaisia. Ohjelmisto on laaja. Esiintymiset koostuvat konserteista (erilaiset teemakonsertit, konserttisalikonsertit, kirkkokonsertit, viihdekonsertit, klassiset konsertit, lastenkonsertit), tansseista, taustamusiikista, erilaisista ohjelmanumeroita, artistisäestyksistä sekä tarvittaessa studiotaustoista.
Konserttikokonaisuuksia ovat esimerkiksi Myrskyluodolta muistojen Karjalaan, Slaavilaisia helmiä, Oi niitä aikoja, Ihanat päivät, Hartaat sävelet, Nocturne.
Myrskyluodolta muistojen Karjalaan kokonaisuus sisältää suomalaisromanttisia säveltunnelmia laulettuina ja soitettuina esityksinä. Ohjelmassa on esim. nimikkokappale Myrskyluodon Maija, iki-ihanat sävellykset Akselin ja Elinan häävalssi ja Romanssi elokuvasta Katariina ja Munkkiniemen kreivi. Omasta säveltuotannosta kuullaan mm. Karhun ja Hacklinin kynästä syntynyt Hyväntuulen jenkka. Lopuksi sävelet kuljettavat karjalaisiin säveliin kuten Laps Karjalan, Äänisen aallot ja Säkkijärven polkka.
Slaavilaisia helmiä- ohjelmassa kuullaan soitettua ja laulettua slaavilaista musiikkia. Mukana on tunnelmallisia, laulavia kappaleita kuten kansansävelmät Tiet ja Kuljen yksin autiolla tiellä. Rauhallisten tunnelmapalojen lomassa kuullaan meneviä ja tempperamenttisiä säveliä kuten Enescun Romanialainen rapsodia ja kansansävelmä Minka. Tarvittaessa mukana voi olla tuttuja slaavilaisia yhteislauluja kuten Tuoksuvat tuomien ja Uralin pihlaja.
Kvartetti on esiintynyt myös esimerkiksi viihdekonserteissa, taidemuseolla, konserttisaleissa, tansseissa ja iltatoreilla. Iltatoreilla ohjelmistossa on ollut viihteellistä, letkeää, ihmisille tuttua musiikkia. Viihdemusiikin klassikoiden lomassa trio voi esittää myös tuoretta, uudempaa tuotantoa. Suomi-pop kappaleista triolla on mm. Juha Tapion kappaleita, Haporadiota ja muita radiostakin tuttuja säveliä.
Kvartetilla on erilaisia teemakokonaisuuksia eri vuodenaikojen ohjelmsitotarpeisiin (itsenäisyyspäivä, vuodenajat, joulu, äitienpäivä jne.).
Kavrtetti voi tuoda oman äänentoiston tullessaan. Laskutus ym. asioita voi tarvittaessa hoitaa trion basistin Kari Laurosen yrityksen Karin komppikorjaamon kautta.

Perustamisvuosi: 2019

Jäsenten määrä: 4

Tutustu esiintyjään lisää

Varaa esiintyjä tapahtumaasi

pin_drop
euro
event

Hinta yhteensä: refresh

Hinta sisältää myös matkustus- ja majoituskulut

Sinua ei vielä veloiteta.

Kun esiintyjä on hyväksynyt varauspyyntösi, voit vahvistaa varauksen.

Sopimus esiintymispalvelusta syntyy, kun olet vahvistanut varauksen.

Lopulliseen hintaan lisätään 10€ palvelumaksu

Tilaa uutiskirje ja saat uusimmat uutiset sähköpostiisi!