Luento esiintymisjännityksestä

Tampere

Esittävä taide / Puheilmaisu

Puhuja

"ONKS PAKKO? Psykologisia keinoja esiintymisjännitykseen"

ONKS PAKKO? -niminen luento sopii erityisen hyvin henkilöille, jotka joutuvat esiintymään työssään, mutta eivät välttämättä sitä haluaisi. Se antaa työkaluja, jotka lievittävät esiintymisjännitystä ja antaa rohkeutta astella estradille.

Emma Jäntti on esiintymisen monitaituri, joka kertoo esiintyneensä niin kauan kun on osannut puhua. Ammattiuransa aikana tehtyjä esiintymiskeikkoja on kertynyt toista tuhatta. Työurallaan hän on tehnyt myös myynnillistä työtä ja hoitanut useita eri edustustehtäviä. Kuitenkin, myös Emma on joskus kärsinyt esiintymisjännityksestä, erityisesti kun kyseessä on ollut tilanteet, joissa on pitänyt heittäytyä rohkean promoottorin saappaisiin, joka ei saisi pelätä asiakkaiden lähestymistä. Nykyisellään Emma kertoo jännittäneensä erittäin harvoin mitään esiintymistilanteita. Mitä on tapahtunut? Millaisilla keinoilla tämä on mahdollista?

Useita eri psykologosia keinoja ja valtavamäärä ihmisyyden opiskelua on naisella taskussaan ja näillä opeilla hän on valmentanut sekä ohjannut useita muita heittäytymään sekä luopumaan turhasta jännittämisestä. Emma on innostava juontaja ja näyttelijä, jonka ilo tarttuu takuulla myös muihin. Sisällöllinen koulutus on myös samalla viihdyttävä ohjelmanumero.

"Suurkiitos sinulle aivan mielettömän rohkaisevasta tsempistä! Se helpotti todella paljon lavalle menemistä."
-Runoilija Janakkala Go messuilla

Emma Jäntti - Jemma's production, on kokenut näyttelijä ja monipuolinen esiintyjä, jolla pokka ei petä ja huumori säilyy tiukoissakin tilanteissa. Kun valitset tämän ohjelman, saat taattua laatua alusta loppuun asti!

Perustamisvuosi: 2011

Jäsenten määrä: 1


Media

Tutustu esiintyjään lisää

Varaa esiintyjä tapahtumaasi

pin_drop
euro
event

Hinta yhteensä: refresh

Hinta sisältää myös matkustus- ja majoituskulut

Sinua ei vielä veloiteta.

Kun esiintyjä on hyväksynyt varauspyyntösi, voit vahvistaa varauksen.

Sopimus esiintymispalvelusta syntyy, kun olet vahvistanut varauksen.

Lopulliseen hintaan lisätään 10€ palvelumaksu

Tilaa uutiskirje ja saat uusimmat uutiset sähköpostiisi!