Malibu Nightmare

Joensuu

Rock

Bändi

"Rock'n' Roll From Joensuu"

Malibu Nightmare on uusi joensuulainen rock'n'roll -bändi, jonka musiikissa ja meiningissä on aistittavissa herkulliset hardrock-vaikutteet 80-90 -luvuilta.
_____________________________________________________________________________________________________________________

Malibu Nightmare julkaisee perjantaina 20.11. uuden singlen. This Must Be Love on bändin toinen single ja se on bändin oma sävellys. This Must Be Love on äänitetty kesällä 2020 Joensuussa Guru Studiolla ja Powder Media Studiolla studioguru Petri Pullin kanssa. Kappaleen masteroinnista vastaa Minerva Pappi.

Malibu Nightmare perustettiin lopputalvesta 2020, ja koronapandemiasta huolimatta bändi on ehtinyt julkaista jo yhden singlen. Keikkojakin on ollut puolenkymmentä, muun muassa Kerubin lavalla ja Manufest-tapahtumassa.

Bändin ensimmäinen single With You julkaistiin elokuussa 2020, ja se on saanut hyvän vastaanoton. Muun muassa Desibeli.netin Mika Roth mainitsee kappaleesta näin: ”Energinen hard rock on häpeilemättömästi ottanut mallia niin 80-luvun aurinkoisista päivistä, kuin uuden vuosituhannen alun ’modernimmista’ tuulista, mutta kaavassa kasari on kyllä päässyt selkeästi voitolle. Ja hyvä niin, sillä ainakin ensimmäinen sinkku on osapuilleen täydellistä hard rockia niin bileisiin, vallattomaan ajeluun, klubeille, kuin vaikkapa festareiden isoille estradeille – sitten kun sellaisia taas joskus järjestetään.”

Malibu Nightmaren live-esiintymiset ovat saaneet loistavan vastaanoton, ja bändin energinen meininki ja tiukka soitto on saanut kiitosta. Bändillä onkin tavoitteena päästä pian taas estradeille Suomessa ja ulkomailla, kunhan se on taas turvallisesti mahdollista.

This Must Be love -single julkaistaan omakustanteena ja se löytyy kaikista tärkeimmistä suoratoistopalveluista. Malibu Nightmaren debyyttialbumi on tarkoitus julkaista syksyllä 2021 ja bändi työstää tällä hetkellä uutta materiaalia levyä varten.

Kokoonpano:

Tony Moisio - Kitara
Risto Korhonen - Kitara
Eemeli Nissi - Laulu
Tero Hyttinen - Rummut
Sampsa Asikainen - Basso

Perustamisvuosi: 2020

Jäsenten määrä: 5

Tutustu esiintyjään lisää

Varaa esiintyjä tapahtumaasi

pin_drop
euro
event

Hinta yhteensä: refresh

Hinta sisältää myös matkustus- ja majoituskulut

Sinua ei vielä veloiteta.

Kun esiintyjä on hyväksynyt varauspyyntösi, voit vahvistaa varauksen.

Sopimus esiintymispalvelusta syntyy, kun olet vahvistanut varauksen.

Lopulliseen hintaan lisätään 10€ palvelumaksu

Tilaa uutiskirje ja saat uusimmat uutiset sähköpostiisi!