star Mentaalitaikuri Korkatti

Tampere


Taikuri

"Etsitkö tilaisuuteesi aidosti mieleenpainuvaa ohjelmaa? Anna huippuesiintyjän varmistaa juhlavieraidesi viihtyminen maailmanluokan taikuudella."


Mun nimi on Miika Korkatti ja olen Suomen kysytyimpiä esiintyjiä tilaisuuksiin, joihin etsitään erilaista ja yllättävää ohjelmaa. Tarjoankin juhliisi aidosti mieleenpainuvaa mysteeriviihdettä - kymmenen vuoden ja satojen esiintymisten kokemuksella.

Olen ollut urani alusta lähtien loputtoman kiinnostunut ihmismielestä ja sen mysteereistä. Useasti palkitussa taikuudessani sekoittuu yhteen klassinen silmänkääntö ja moderni mentalismi tavalla, jolla kukaan toinen taikuri ei Suomessa esiinny.

Mysteeriviihteen tarjoaminen on minulle ennen kaikkea sydämenasia. Toivonkin, että se näkyy ja tuntuu kaikessa, mitä teen. Otan aina huomioon tilaisuuden luonteen ja ilmapiirin - räätälöidään juuri teidän tilaisuuteen sopiva viihdepaketti.


KAIKILLE YHTEINEN MENTALMAGIC - SHOW

Mentalmagic-show on kruununjalokiveni, johon olen valinnut vaikuttavimmat ihmeet, joita minulle on vastaan tullut. Esitykseni ei pelkästään taivuttele vieraidesi todellisuudentajua, vaan pakottaa myös kysymään, mihin kaikkeen ihmismieli pystyy. Tämän kaiken teen hyvällä maulla ja pilke silmäkulmassa.

Esitykseni keskiössä ovat juuri Sinun vieraasi ja se, mitä heidän persoonansa tuovat esitykseen. Esitykseni sopii niin intiimiin auditorio-ympäristöön kuin suurille lavoille. Se pitää lujasti otteessaan niin pienen kuin suuren porukan varmistaen, että keskusteltavaa riittää vielä pitkään kotimatkan jälkeenkin.

+ Kesto: n. 40 minuuttia
+ Vahvoja tunnekokemuksia samaan aikaan koko porukalle
+ Tyylikäs paketti älyllisesti stimuloivaa mysteeriviihdettä
+ Esitys Avaimet käteen -periaatteella sis. äänentoiston
+ 100% tyytyväisyystakuu


KIERTELEVÄ LÄHITAIKUUS

Käsi ylös, kuka on joskus halunnut tavata taikurin? Useimmille suomalaisille taikurin kohtaaminen livenä on yhä uusi ja jännittävä tilanne, jota on hartaasti toivottu.

Kiertelevä mentaalitaikuri on tyylikäs seuramies, joka liikkuu pöydästä pöytään tai ryhmästä ryhmään esiintyen pienelle seurueelle kerrallaan. Saamissani palautteissa on useasti mainittu, kuinka kivaksi vieraat ovat kokeneet, kun taikuri on tullut shown lisäksi suoraan silmien alle esiintymään.

Lisäksi moni tilaaja on kiitellyt sitä, miten helposti kiertelevä taikuri on sovitettavissa muun ohjelman lomaan. Näin tilaisuudessa on kokoajan käynnissä mikro-ohjelmaa, joka varmistaa, että hyvä fiilis saavuttaa jokaisen.

+ Kesto: 1 - 3 tuntia
+ Taikuri liikkuu vieraiden joukossa esiintyen pienelle seurueelle kerrallaan
+ Tavoitan lähitaikuudella n. 60 ihmistä tunnissa
+ Henkilökohtaista viihdettä, jota jäädään muistelemaan
+ 100% tyytyväisyystakuu

Perustamisvuosi: 2013

Jäsenten määrä: 1


Media

Tutustu esiintyjään lisää

Varaa esiintyjä tapahtumaasi

pin_drop
euro
event

Hinta yhteensä: refresh

Hinta sisältää myös matkustus- ja majoituskulut

Sinua ei vielä veloiteta.

Kun esiintyjä on hyväksynyt varauspyyntösi, voit vahvistaa varauksen.

Sopimus esiintymispalvelusta syntyy, kun olet vahvistanut varauksen.

Lopulliseen hintaan lisätään 10€ palvelumaksu

Tilaa uutiskirje ja saat uusimmat uutiset sähköpostiisi!