Peilikuva

Jämsä

Iskelmä / Pop / Rock

Bändi

"valssista Lady Gagaan ja suomipopista Paranoidiin"

Peilikuva soittaa useiden satojen keikkojen kokemuksella biisejä valssista LadyGagaan ja suomipopista Paranoidiin. Aktiiviohjelmistossa on yhteensä n. 330 biisiä. Peilikuva sopii monipuolisen ohjelmistonsa vuoksi kaikenlaisiin tilaisuuksiin. Laaja biisikattaus mahdollistaa myös sen, että bändi on keikalla hyvin muuntautumiskykyinen ja tilannetajuinen tarpeen mukaan. Keikkoja on tehty ympäri Suomea niin maalla kuin merellä - yksityistilaisuuksissa (häät, syntymäpäivät, firmojen tilaisuudet yms.) ja ravintoloissa.

Bändi koostuu musiikin kokeneista ammattilaisista ja toimii pääasiallisesti triona. Peilikuvan keskipisteenä vuoroin loistavat hurmaavat, kaunisääniset ja monipuoliset laulajat Johanna ja Raisa.

Molemmilla on laaja kokemus musiikkimaailmasta. Peilikuvan lisäksi Johanna laulaa mm. Emma-palkitussa Tuuletar yhtyeessä. Kokemusta löytyy niin sadoista keikoista ympäri maailmaa, Vain elämää ja The Voice of Finland tv-ohjelmista, huippuartistien taustoilta sekä useiden eri kokoonpanojen solistina toimimisesta. Raisa on myös TV:stä tuttu ja hän laulanut useiden tanssi- ja bilebändien solistina sekä maineekkaassa ja levyttäneessä kuorossa.

Vaikka bändin peruskokoonpano onkin pieni (trio) niin mikään muu ei sitä sitten olekaan. Bändi kuulosta isolta bändiltä. Kun mukana ovat biisikohtaiset valo-ohjelmoinnit ja savut niin tunnelma on taattu!

Peilikuva oli aikaisemmalta nimeltään Anna-Ilona band.

Perustamisvuosi: 2004

Jäsenten määrä: 4

Tutustu esiintyjään lisää

Varaa esiintyjä tapahtumaasi

pin_drop
euro
event

Hinta yhteensä: refresh

Hinta sisältää myös matkustus- ja majoituskulut

Sinua ei vielä veloiteta.

Kun esiintyjä on hyväksynyt varauspyyntösi, voit vahvistaa varauksen.

Sopimus esiintymispalvelusta syntyy, kun olet vahvistanut varauksen.

Lopulliseen hintaan lisätään 10€ palvelumaksu

Tilaa uutiskirje ja saat uusimmat uutiset sähköpostiisi!