Pure

Joensuu

Improvisaatio / Livestriimaus / Rap

Rap-muusikko / Stand up-koomikko

"Räpin suomenmestarin improräppiä sekä omaa tuotantoa energisellä meiningillä!"

Olen joensuulainen 28-vuotias räppäri Pure. Erityisosaamistani on improvisoitu- eli freestyle-rap. Olen kyseisen lajin Suomen mestari vuodelta 2016. Keikkani pitävät sisällä tätä freestyleä, johon yleisö pääsee vaikuttamaan antamalla minulle IHAN MITÄ TAHANSA aiheita, tavaroita tms. joista räppään siinä hetkessä. Se on siis kuin stand-up:ia, riimeillä!
Freestylen lisäksi esitän omia kappaleita, jotka ovat energisiä potkivine biitteineen, joissa rytmiikan puolesta löytyy niin uudemman aallon trap-soundia kuin myös vanhemman koulukunnan boom bap:ia. Kappaleiden teemat ovat positiivisia ja hyvää fiilistä luovia, joiden myötä livessä on taattua energiaa!

Keikkakokoonpanooni kuuluu minun lisäksi DJ (tarvittaessa) sekä tuplaaja. Tuplaajani on niin ikään joensuulainen räppäri, joka on saavuttanut samoissa Rap SM -kisoissa hopeasijan vuonna 2017. Tämä luo keikkoihin lisäsyvyyttä, kun voidaan esittää improvisoidusti vuorovaikutuksellisia tarinoita, sketsejä ym. hauskoja elementtejä meidän osaamisellamme - räpäten.

Olen esiintynyt monenlaisissa tapahtumissa kaiken ikäiselle yleisölle, esimerkiksi: Ilosaarirockissa, RUK:in kurssijuhlassa, Puruvesi Popissa, Savo Block Partyillä, Savonlinnan Sapkon Mestis-mestaruusjuhlissa torilavalla, Mestis-ottelun erätauolla, Salibandyliiga-ottelun erätauolla, koripallon Europe Cup -ottelun erätauolla, korkeakoulun ainejärjestöjen vuosijuhlissa, firmojen pikkujouluissa sekä kesäjuhlissa, nuorisovaltuuston syntymäpäivillä, lasten liikuntaleirillä, Art Up -kulttuuritapahtumassa, Pohjois-Karjalan Urheilugaalassa sekä toiminut lämppärinä mm. Gettomasalle, Käärijälle, Costille ja JVG:lle. Näin ollen sopeutan esitykseni kaikkiin tilanteisiin tapahtuman luonteen sekä yleisön mukaan.
Omien keikkojen lisäksi olen pitänyt rap-työpajoja ja motivaatiopuheita peruskoululaisille nuorille sekä esiintynyt erään suomalaisen yrityksen mainosvideolla.

Kysy rohkeasti lisää! :)

Jäsenten määrä: 2

Tutustu esiintyjään lisää

Varaa esiintyjä tapahtumaasi

pin_drop
euro
event

Hinta yhteensä: refresh

Hinta sisältää myös matkustus- ja majoituskulut

Sinua ei vielä veloiteta.

Kun esiintyjä on hyväksynyt varauspyyntösi, voit vahvistaa varauksen.

Sopimus esiintymispalvelusta syntyy, kun olet vahvistanut varauksen.

Lopulliseen hintaan lisätään 10€ palvelumaksu

Tilaa uutiskirje ja saat uusimmat uutiset sähköpostiisi!