Santeri Sihvonen & Karjalan Konnat

Helsinki

Folk / Pop / Rock

Bändi / Trubaduuri

"Juurevaa ja tuoretta folkrockia, väistäkää Dylan, Young ja Karjalainen"

Santeri Sihvonen & Karjalan Konnat on lauluntekijä Santeri Sihvosen luotsaama tuore, vuonna 2022 perustettu folkrock-yhtye. Bändin soundin lähimpänä verrokkina voi pitää vanhaa Neil Youngia. Tunnusomaista SS & KK:n musiikille ovatkin tarttuvat laulu- ja huuliharppumelodiat, eikä pitkiltä kitaraleadeiltakaan vältytä. Toisaalta musiikista voi kaivaa vivahteita kansanmusiikista sekä kuulla j. karjalaismaista tarttuvuutta. Soundi on luomu, säröä hillitysti ja monia kappaleita säestetään akustisella kitaralla.

Sihvonen on ennen kaikkea tarinankertoja, jonka laulut tarkastelevat monipuolisesti ihmisyyttä ja sosiaalista. Sihvosen sosiologin tausta kuultaa laulujen läpi - reunalla olevat ihmiset sekä ihmisten ongelmallinen toiminta ovat usein tarinoiden keskiössä. Sihvosen tarinat ei jää vain surkuttelemaan maailman palamista ja sosiaalisia ongelmia, vaan luovat kurkistusaukkoja ilmiöiden syntyyn, kysyvät kysymyksiä ja ehdottavat ratkaisuita. Kappaleiden vaihtelevat kertojat asettavat kuulijan toisinaan tapahtumien keskipisteeseen, toisinaan tarinan liepeille tarkkailemaan.

Bändi aloitti keikkailun miltei heti perustamisensa jälkeen ja se julkaisee keväällä 2023 esikoisalbuminsa "Mitenpä tää menikään?". Levyn julkaisemisen jälkeen bändi keskittyy levynjulkaisukeikkojen soittamiseen ympäri Suomea.
Yhtyeessä soittaa rumpuja Teemu Mononen (Teemu & the Deathblows), bassoa Jarno Huhtanen (Thelma’s Dream) ja lapsteel-kitaraa Jussi Sihvo (JJJ Experience). Sihvonen on tunnettu yhtyeistä kuten Lopunajan viihdeorkesteri ja DEEP. Lisäksi hän tekee trubaduurikeikkoja esittäen omia sävellyksiään sekä tarkoin valittuja lainakappaleita.

Perustamisvuosi: 2022

Jäsenten määrä: 3

Tutustu esiintyjään lisää

Varaa esiintyjä tapahtumaasi

pin_drop
euro
event

Hinta yhteensä: refresh

Hinta sisältää myös matkustus- ja majoituskulut

Sinua ei vielä veloiteta.

Kun esiintyjä on hyväksynyt varauspyyntösi, voit vahvistaa varauksen.

Sopimus esiintymispalvelusta syntyy, kun olet vahvistanut varauksen.

Lopulliseen hintaan lisätään 10€ palvelumaksu

Tilaa uutiskirje ja saat uusimmat uutiset sähköpostiisi!