Sekoileva tarjoilija

Tampere

Esittävä taide / Improvisaatio

Näyttelijä

"Sekoileva tarjoilija on ikimuistoinen ohjelmanumero"

Sekoilevatarjoilija on tilannekomiikkaa parhaimmillaan! Hän hämmästyttää juhlavieraita hilpeällä olemuksellaan, omituisilla jutuillaan ja epäsopivalla käytöksellään. Hän ei kuitenkaan koskaan esitä humalaista, vaikka usein vieraat saattavatkin ajatella, että henkilön on pakko olla kännissä.

Sekoileva tarjoilija soluttautuu muiden tarjoilijoiden joukkoon tai pienemmissä tilaisuuksissa, jopa ainoaksi tarjoilijaksi. Hahmo on alkuun melko ”normaali”, jotta juhlaväelle tulee tunne siitä, että tarjoilija on aito. Kuitenkin jo alusta pitäen, mukana voi olla ylikorostunutta hilpeyttä tai muuta hiukan normaalista poikkeavaa – vielä tässä kohtaa melko pieni eleistä toimintaa. Tilaisuuden aikana toiminta kasvaa aina vaan omituisemmaksi ja lopulta se ”räjähtää käsiin”, jolloin on loppuspektaakkelin, eli paljastuksen aika.

Ohjelmanumero perustuu improvisaationäyttelemiseen ja se elää aina tilaisuuden mukaan. Asiakas voi halutessaan toivoa tiettyjen henkilöiden erityistä huomioimista.

Kun tilaisuuteen kaivataan jotain erilaista ja takuulla mieleenpainuvaa, on sekoilevatarjoilija loistava valinta. Ohjelmanumerosta ei pääse nauttimaan vain hetkeksi, vaan siitä puhutaan pitkään juhlien jälkeenkin.

Ennen tilaisuutta Tilaisuuden pitopalvelulle/ravintolalle on hyvä kertoa ennakkoon tulevasta ohjelmanumerosta. On hyvä kertoa, että ohjelmanumero tullaan paljastamaan lopuksi, jolloin pitopalvelu/ravintola yrityksestä ei jää juhlavieraille huonoa vaikutelmaa. Näyttelijät käyvät pitopalvelun/ravintolan henkilökunnan kanssa läpi yksityiskohdat ennen tilaisuutta.

Kesto on tyypillisesti 1,5-3h tilaisuuden luonteesta riippuen.

”Siis se oli aivan uskommattoman upee! Vieraat oli ihan ällikällä lyötyjä. Tää on jo nyt aiheuttanut paljon positiivista ja hulvatonta keskustelua. Tästä tullaan puhumaan ja pitkään!”
-sulhanen, yksityiset häät

“Emma Jäntti esiintyi 60-v syntymäpäivillämme sekoilevan tarjoilijan teemalla ja ohjelmanumero oli todellakin onnistunut. Vieraamme antoivat myös paljon positiivista palautetta. Suurin osa näki sekoilevan tarjoilijan ensimmäistä kertaa ja kokonaisuus toimi hyvin myös yhteistyössä tilaisuuden järjestäneen ravintolan kanssa. Ravintolan palaute esityksestä oli myös erittäin positiivinen. Voimme lämpimästi suositella Emmaa kaikenlaisia juhlia piristämään.”
-Nimetön yksityishenkilö

”Kreisi tarjoilija oli mainio kevennys juhlaamme. Toisia tarjoilijan merkilliset puuhat ja puheet vähän närkästyttivät, toisia toilailut pelkästään huvittivat. Paljastuksen jälkeen kaikilla oli hauskaa, mutta erityisesti niillä närkästyneillä tuntui olevan hupia, koska tunnetila vaihtui äärilaidasta toiseen.”
-Tiina Roikonen, hääjuhlat


Sekoilevat tarjolijat
Suurempiin tilaisuuksiin, on hyvä valita kaksi tarjoilijaa. Näin yhä useampi juhlasankari pääsee nauttimaan tarjoilijoiden hämmentävistä edesottamuksista. Hahmot täydentävät mukavasti toisiaan eri tyyppisillä hahmoillaan ja loppuspektaakkeli luonnollisesti toimii kirsikkana kakun päällä!


Emma Jäntti - Jemma's production, on kokenut näyttelijä ja monipuolinen esiintyjä, jolla pokka ei petä ja huumori säilyy tiukoissakin tilanteissa. Kun valitset tämän ohjelman, saat taattua laatua alusta loppuun asti! Jemma’s productionin verkostostosta löytyy useita eri esiintymisen ammattilaisia. Näyttelijäpariksi voidaan valita joko mies- tai naisnäyttelijä toiveesi mukaan.

Perustamisvuosi: 2011

Jäsenten määrä: 1

Tutustu esiintyjään lisää

Varaa esiintyjä tapahtumaasi

pin_drop
euro
event

Hinta yhteensä: refresh

Hinta sisältää myös matkustus- ja majoituskulut

Sinua ei vielä veloiteta.

Kun esiintyjä on hyväksynyt varauspyyntösi, voit vahvistaa varauksen.

Sopimus esiintymispalvelusta syntyy, kun olet vahvistanut varauksen.

Lopulliseen hintaan lisätään 10€ palvelumaksu

Tilaa uutiskirje ja saat uusimmat uutiset sähköpostiisi!