Trion jäseniä ovat pohjois-karjalaiset muusikot viulisti/ alttoviulisti Liisa Karhu (musiikkipedagogi Yamk ja muusikko), hanuristi Tanja Pennanen (muskariopettaja ja muusikko) ja laulaja-basisti Kari Lauronen (studiomuusikko ja musiikinopettaja).
Yhtyeen ohjelmisto koostuu viihdemusiikin klassikoista, kansanlauluista, iki-ihanista sävelmistä niin koti- kuin ulkomailtakin. Laulavia, suomalaiskansallisia sävelkuvia edustaa esim. Hietanen-Wesslinin Nocturne ja Suvivalssi, välillä polkaistaan kipakkaa polkaa kuten Karjalan poikia ja välillä ilmassa on tangon taikaa kuten Unto Monosen ikivihreitä tangoja. Yhtye esittää myös Suomi- poppia valikoidusti kokoonpanolle sopien.
Yhtyeen ohjelmistossa on niin konserttikokonaisuuksia, ohjelmamusiikkia, taustamusiikkia, tanssimusiikkia kuin erilaisia tilauksesta räätälöitäviä kokonaisuuksia.
Esiintyjät voivat ohjata myös osallistavaa yhteistoimintaa; tuolijumppaa, huivitanssia, yhteislaulua ja rytmisoitinlauluja ja vetää erilaisia työpajoja.
Esimerkki osallistavasta konserttikokonaisuudesta:
Oi niitä aikoja- osallistava konserttikokonaisuus:
Reino Bäckmanin suomeksi sanoittama ja Päivi Paunun tunnetuksi tekemä, alun perin venäläinen laulu Oi niitä aikoja kuvaa mainiosti esityksen teemaa. Musiikki vie muistoihin ja tuo muistoja, musiikki yhdistää ihmisiä ja luo hyvää oloa. Musiikki vie tuttujen tunnelmallisten ja reippaiden laulujen pariin.
Esityksessä toteutuu osallisuus eri tasoilla; musiikkiesityksessä kuullaan ja nähdään musiikin tekemistä, musiikki luo muistoja ja nostaa muistoja omasta henkilöhistoriasta iän mukaisesti, tuolijumppaa ja keholiikuntaa voi toteuttaa joissakin kappaleissa oman toimintakyvyn ja kunnon mukaan, yhteislaulussa kaikki pääsevät musisoimaan yhdessä, rytmisoitinlauluissa kaikki voivat halutessaan soittaa yhdessä ja huivilaulussa voi kokea musiikin ja pehmeän huivin kosketuksen yhteisvaikutuksen. Esitys on alun perin suunnattu ikäihmisille, mutta esitys sopii kaikelle kansalle. Esityksen voi vain kuunnella ja saada vahvan osallisuuden tunteen kuuntelun, eläytymisen ja muistelun kautta. Toisaalta esitys luo mahdollisuuden hyvinkin aktiiviseen konserttiin osallistumiseen musiikillisen yhteistoiminnan kautta.
Konserttikokonaisuus on mahdollista toteuttaa myös viihdekonserttina eli ohjelmistokokonaisuus soivana ja kappaleiden tausta spiikattuna, ilman yleisöä liikunnallisesti tai välineiden kautta osallistavaa ohjelmaa. Viihdekonsertissakin on mahdollista ottaa mukaan tarvittaessa yhteislauluja kuunnellun ohjelman lomaan.
Yhtye kokoaa ohjelmia tilaajan toiveiden mukaisesti.
Perustamisvuosi: 2019
Jäsenten määrä: 3