Kulttuuritori 2021

05.07.2021 - 28.07.2021

Joensuu

Joensuun Kauppatorin todellinen kesäklassikko, Kulttuuritori on osa torin kesäistä elämää. Se on monipuolinen kulttuuriesitysten sarja, joka kokoaa yhteen paikallista kulttuuria monissa eri muodoissa. Kulttuuritorin ohjelmalla tarjotaan esiintymismahdollisuuksia kulttuurin ja taiteen ammattilaisille sekä matalalla kynnyksellä harrastajaryhmille. Menneiden kesien aikana Kulttuuritorilla on nähty lukematon määrä esityksiä kulttuurin eri osa-alueilta - ohjelmaan mahtuu monipuolisesti niin musiikkia, teatteria, tanssia kuin runouttakin.

HAKU KULTTUURITORIN ESIINTYJÄKSI ON NYT AUKI!
Haku on avoinna 9.-23.6. ja esiintyjävalintoja tehdään jo haun aikana. Kesällä 2021 Kulttuuritoria järjestetään heinäkuussa arkipäivinä kello 12-14 välisenä aikana.

Kesälle 2021 osana Joensuun kaupungin luovan alan koronaexit-suunnitelmaa, Kulttuuritorin ohjelmistoon haetaan vielä tietoisemmin ja enemmän ammattilaisia esiintymään pidempikestoisilla esiintymisajoilla – harrastajaryhmiä ja vapaa-ajan kokoonpanoja tietenkään unohtamatta!

Mahdolliset esiintymispäivät ovat:
VIIKKO 27
- Maanantai 5.7. | Keskiviikko 7.7. | Perjantai 9.7.

VIIKKO 28
- Maanantai 12.7. | Tiistai 13.7. | Keskiviikko 14.7.

VIIKKO 29
- Keskiviikko 21.7. | Perjantai 23.7.

VIIKKO 30
- Maanantai 26.7. | Keskiviikko 28.7.

Jokaisella tapahtumapäivällä on säävaraus ja tapahtumassa noudatetaan voimassaolevia AVIn sekä Joensuun kaupungin koronaohjeistuksia ja -linjauksia. Epävakaisen sään uhatessa, lopulliset päätökset mahdollisesta peruuntumisesta tehdään aina tapahtuma-aamuna klo 9 mennessä. Esiintymispäivistä yksi säästetään varapäiväksi korvaavaa esiintymistä varten jos sää on perunut alkuperäisen päivän.

Gikkeriin rekisteröityminen ja sen kautta tapahtumaan hakeminen on täysin maksutonta. Esiintyjät laskuttavat esiintymispalkkionsa suoraan Gikkerin kautta, jolloin esiintymispalkkiosta pidätetään 5% palvelumaksu. Tämä vähennys on huomioitu korottamalla harrastajien esiintymispalkkioita.

Kerro hakemuksessa nämä 5 asiaa:
1. Esityksen tyyli ja kuvaus
2. Kokoonpanon henkilömäärä, soittimet, taustanauhat ja muut tekniikkatarpeet
3. Referenssit – mainitse muutama merkityksillisimmistä esiintymistilaisuuksista kuluneen 5 vuoden ajalta. Linkit esiintymistallenteisiin tai somekanaviin.
4. Haetko esiintyjäksi:
- Harrastajaryhmällä tai harrastajana: esiintymisaika 20 min / 100 €
- Ammattilaisena 1-3 hlö kokoonpanolla, esim. freelancer-taiteilijat ja kulttuurialan ammattilaiset: esiintymisaika 45 min / 250 €
- Ammattilaisena 4 hlö tai yli-kokoonpanolla, esim freelancer-taiteilijat ja kulttuurialan ammattilaiset: esiintymisaika 45 min / 500 €
5. Esiintymispäivät, jolloin haluan/haluamme esiintyä. Päivävaihtoehdot mainittu yllä.

---
Kulttuuritoriin liittyvissä kysymyksissä otathan yhteyttä:
kulttuuriohjaaja Laura Piiroinen
Puh.: 050 350 9210
Sähköposti: laura.piiroinen@joensuu.fi

Gikkeriin liittyvissä kysymyksissä:
Sähköposti: info@gikker.fi