Viihdeorkesteri Rautavarasto

Joensuu

Cover / Iskelmä / Pop

Bändi

"Viihdeorkesteri Rautavarasto - tylsyyttä vastaan jo vuodesta 2008"

Joensuulainen cover-bändi Viihdeorkesteri Rautavarasto soittaa parhaat iskelmät, hauskimmat finnhitsit, mukavimmat popit ja menevimmät rokit ammattimaisella otteella ja selkeesti Suomen kielellä!

Laita viestiä: rautaposti@gmail.com

Kerro aika, paikka ja musiikkitarpeesi ihan vapaamuotoisesti. Sovitellaan aikataulut jne. Ei se sen vaikeampaa ollutkaan.

Viihdeorkesteri Rautavarasto pitää siis päämajaansa Joensuussa mutta liikkuu kyllä ihan ympäri Suomea – ja sen ulkopuolellekin.

Yhtyeen listoilla on paljon biisejä ja lisääkin voi toivoa. Entäs vaikka näin:

Moottoritie on kuuma Oi mikä ihana ilta Tahroja paperilla Baarikärpänen Autiotalo Lähetyssaarnaaja Todella kaunis Poplaulajan vapaapäivä Murunen Get on R-A-K-A-S Äidin pikkupoika Yksi ainoa ikkuna Keinu kanssani Paratiisi Kauan Tähdet, tähdet Valot I will stay Leijat Telepatiaa Pitkä kuuma kesä Tahdon rakastella sinua Joka päivä ja joka ikinen yö Valuva taivas Olet puolisoni nyt Huone 105 Tuuliviiri Sukkula Venukseen Volga Tahdon olla hyvin hellä Avaa hakas Ihmisten edessä Vihreän joen rannalla Sinä lähdit pois Kyllikki Ei tippa tapa Maailman toisella puolen Valokuvia Autiosaari Levoton tuhkimo Pulp Fiction Supernaiset Anna mulle piiskaa Cicciolina Vasten auringon siltaa Valonkantaja Ukkometso Tahdotko mut tosiaan Minä rakastan sua Hyökyaalto Pohjois-Karjala Vielä on kesää jäljellä Morsian Voi kuinka me sinua kaivataan Villejä lupiineja Kultaa hiuksissa Laivat Paha vaanii Morsian Trooper Paranoid Valokuvia Fire Pet Sematary Pikkuveli Keihäänkärki Siipeen jos sain Äiti pojasta pappia toivoi Olen suomalainen Syksyn sävel Luonas kai olla saan Suomirokkia…

- Viihdeorkesteri Rautavarasto - tylsyyttä vastaan jo vuodesta 2008 -

https://www.rautavarasto.com/

Perustamisvuosi: 2009

Jäsenten määrä: 5

Tutustu esiintyjään lisää

Varaa esiintyjä tapahtumaasi

pin_drop
euro
event

Hinta yhteensä: refresh

Hinta sisältää myös matkustus- ja majoituskulut

Sinua ei vielä veloiteta.

Kun esiintyjä on hyväksynyt varauspyyntösi, voit vahvistaa varauksen.

Sopimus esiintymispalvelusta syntyy, kun olet vahvistanut varauksen.

Lopulliseen hintaan lisätään 10€ palvelumaksu

Tilaa uutiskirje ja saat uusimmat uutiset sähköpostiisi!