03.03.2021

Voita 500 eurolla esiintymistä!

Oletko järjestämässä häitä, synttäreitä, polttareita, pikkujouluja tai muuta tapahtumaa? Nyt käynnissä on kilpailu, johon kannattaa osallistua. Palkintona on 500 euron lahjakortti Gikkeriin. Lahjakortti on voimassa vuoden 2022 loppuun saakka.

Lue lisää
12.02.2021

Ruudun takana räpin suomenmestari Pure

Gikker Live - Ruudun Takaa -tapahtumasarja jatkuu lauantaina 13.2. Joensuussa Kauppakeskus Metropolissa. Keikalla tyhjässä liikehuoneistossa nähdään freestyle-räpin suomenmestari Pure ja hänen tuplaaja MC Sige.

Lue lisää
07.02.2021

Tapahtumaominaisuus tuo keikat Gikkeriin

Gikkerin uutena ominaisuutena on julkaistu tapahtumaominaisuus eli tapahtuman järjestäjä voi ilmoittaa alustalle oman tapahtumansa ja palveluun rekisteröitynyt esiintyjä voi hakea tapahtumaan esiintyjäksi. Tapahtuman järjestäjä näkee omalla tapahtumasivulla “hakemukset” ja voi varata suoraan palvelun kautta tapahtumaansa sopivimmat esiintyjät.

Lue lisää
23.01.2021

Malibu Nightmare aloittaa Gikker Livet - Ruudun takaa

Gikker Live - Ruudun takaa tapahtumasarja alkaa tänään Joensuun keskustassa. Ensimmäinen tapahtuma järjestetään klo 12.00 alkaen Kauppakadun ja Niskakadun kulmassa ja esiintyjänä on joensuulainen rockyhtye Malibu Nightmare. Malibu Nightmare on 2020 perustettu energistä rockia soittava kokoonpano. Julkaisut "With You" ja "This Must Be Love" löytyvät kaikista tärkeimmistä suoratoistopalveluista. Keikkaa pääset seuraamaan Gikkerin somekanavien kautta.

Lue lisää
10.01.2021

Gikker Live täyttää Joensuun keskustan tyhjät liiketilat

Joensuussa järjestetään kevään aikana uudenlainen live-esiintymisiin keskittyvä tapahtumasarja. Gikker Live -nimellä kulkeva konsepti tuo kerran kuussa lauantaisin live-esiintyjän johonkin keskustan tyhjään liiketilaan. Esiintymiset tapahtuvat “ruudun takana” klo 12 aikaan ja jokainen esiintyminen striimataan verkkoon.

Lue lisää
14.12.2020

Uusia ominaisuuksia ja edullinen hinnoittelu

Gikker-artistipalveluun on kehitetty laskutuslomake, jonka kautta esiintyjä voi laskuttaa myös muualla sovittuja keikkoja. Lomakkeella on myös tiimilaskuominaisuus eli esiintyjä voi osittaa laskutuksen lomakkeella suoraan yhtyeen tai ryhmän jäsenille. Gikkerin palvelumaksu on myös muuttunut ja on nyt 5 % esiintymispalvelun kokonaishinnasta. Palveluun rekisteröityminen on ilmaista vuoden 2021 loppuun saakka.

Lue lisää
16.11.2020

Maailman suosituin esiintyjä valloittaa Gikkerin

Gikkerin kautta voit toimia Joulupukkina ja hallinnoida omaa keikkakalenteriasi. Joulupukin tilaaminen aatoksi tai pikkujouluihin sujuu palvelun kautta erittäin helposti. Gikker toimii Joulupukkien varaus- ja laskutuspalveluna.

Lue lisää
06.10.2020

Gikker Stories - haastattelussa DJ Oku Luukkainen

Gikker Stories on ohjelmasarja, joka käsittelee kaikkea esiintymisiin ja esiintyjän ammattiin liittyvää. Ohjelmasarjassa on aina mukana vieras, jonka kanssa jakson teemaa käsitellään. Sarjan toisessa jaksossa käsitellään radio- ja DJ-maailmaa ja haastateltavana on radiosta ja myös livekeikoilta tuttu Retroperjantain juontaja DJ Oku Luukkainen.

Lue lisää