26.09.2021

Potentiaalia kaikkien aikojen pikkujoulukauteen

Pikkujoulukausi 2021 lähestyy odottavissa tunnelmissa. Rajoituksia on alettu purkaa ja elämä alkaa palailemaan kohti normaalia. Tapahtumien turvalliseen järjestämiseen on löydetty ratkaisuja ja ihmisillä on kova tarve päästä keikoille. Useissa eri kokoonpanoissa esiintyvä muusikko Tony Moisio näkee tulevassa pikkujoulukaudessa paljon mahdollisuuksia.

Lue lisää
17.05.2021

Salsa Nueva! päättää Ruudun Takaa -tapahtumasarjan

Gikker Live - Ruudun takaa -tapahtumasarjan viides ja tällä erää viimeinen tapahtuma alkaa lauantaina 22.5. klo 12.00. Esiintyjänä on uusi joensuulainen kokoonpano Salsa Nueva! Keikan lisäksi viimeisessä livessä nähdään paneelikeskustelu kulttuuri- ja tapahtuma-alan tilanteesta ja tulevaisuudesta Joensuussa ja Pohjois-Karjalassa.

Lue lisää
22.04.2021

Iltatoreilla nautitaan ystävien seurasta ja elävästä musiikista

Joensuussa järjestetään heinäkuussa Iltatoritapahtumia. Iltatorit toteutetaan viitenä torstaina klo 15.00-18.00 kauppatorin lavalla. Lavalla tullaan näkemään erilaisia esiintyjiä. Tapahtumien toteutuksesta vastaa kaupunkikeskustayhdistys Virta. Yhdistyksen tiimi tutustui Gikkerin tapahtumaominaisuuteen ja esiintyjähaku on siis käynnissä Gikker-palvelun kautta.

Lue lisää
03.03.2021

Voita 500 eurolla esiintymistä!

Oletko järjestämässä häitä, synttäreitä, polttareita, pikkujouluja tai muuta tapahtumaa? Nyt käynnissä on kilpailu, johon kannattaa osallistua. Palkintona on 500 euron lahjakortti Gikkeriin. Lahjakortti on voimassa vuoden 2022 loppuun saakka.

Lue lisää
12.02.2021

Ruudun takana räpin suomenmestari Pure

Gikker Live - Ruudun Takaa -tapahtumasarja jatkuu lauantaina 13.2. Joensuussa Kauppakeskus Metropolissa. Keikalla tyhjässä liikehuoneistossa nähdään freestyle-räpin suomenmestari Pure ja hänen tuplaaja MC Sige.

Lue lisää
07.02.2021

Tapahtumaominaisuus tuo keikat Gikkeriin

Gikkerin uutena ominaisuutena on julkaistu tapahtumaominaisuus eli tapahtuman järjestäjä voi ilmoittaa alustalle oman tapahtumansa ja palveluun rekisteröitynyt esiintyjä voi hakea tapahtumaan esiintyjäksi. Tapahtuman järjestäjä näkee omalla tapahtumasivulla “hakemukset” ja voi varata suoraan palvelun kautta tapahtumaansa sopivimmat esiintyjät.

Lue lisää
23.01.2021

Malibu Nightmare aloittaa Gikker Livet - Ruudun takaa

Gikker Live - Ruudun takaa tapahtumasarja alkaa tänään Joensuun keskustassa. Ensimmäinen tapahtuma järjestetään klo 12.00 alkaen Kauppakadun ja Niskakadun kulmassa ja esiintyjänä on joensuulainen rockyhtye Malibu Nightmare. Malibu Nightmare on 2020 perustettu energistä rockia soittava kokoonpano. Julkaisut "With You" ja "This Must Be Love" löytyvät kaikista tärkeimmistä suoratoistopalveluista. Keikkaa pääset seuraamaan Gikkerin somekanavien kautta.

Lue lisää
10.01.2021

Gikker Live täyttää Joensuun keskustan tyhjät liiketilat

Joensuussa järjestetään kevään aikana uudenlainen live-esiintymisiin keskittyvä tapahtumasarja. Gikker Live -nimellä kulkeva konsepti tuo kerran kuussa lauantaisin live-esiintyjän johonkin keskustan tyhjään liiketilaan. Esiintymiset tapahtuvat “ruudun takana” klo 12 aikaan ja jokainen esiintyminen striimataan verkkoon.

Lue lisää