18.09.2022

Hyvä esitystekniikka luo puitteet onnistuneelle tapahtumalle

Onnistuneen tapahtuman takaa usein hyvä esiintyjä. On kuitenkin hyvä muistaa, ettei hyväkään esiintyjä välttämättä pärjää ilman laadukasta esitystekniikkaa ja eri sidosryhmien tärkeää työtä. Mitä kaikkea on sitten syytä ottaa huomioon? Hyvään esitystekniikkaan kannattaa satsata, sillä se luo puitteet onnistuneelle tapahtumalle.

Lue lisää
03.04.2022

Virta goes Popkatu -esiintyjät valittu!

Virta goes Popkatu -esiintyjät on valittu. Joensuussa Ilosaarirock-viikolla järjestettävässä tapahtumassa torilavalla esiintyvät: Marian kyyneleet, Regina Launivuo & Iloinen bändi, Rytmihäriköt, (Sulut), Järjen projekti ja Hurja Halla.

Lue lisää
16.02.2022

Gikkerin laskutus uudistuu

Gikker-palvelu ja Keikkalasku.fi ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka myötä Gikkerin laskutuspalvelu uudistuu. Asiakkaiden suuntaan uudistus näkyy lähinnä edullisempina palvelumaksuina ja mahdollisuutena laskuttaa kulukorvauksia. Gikker-palvelun käyttö pysyy muuten täysin ennallaan.

Lue lisää
16.01.2022

Nina Pecci - studiosessio osa 1

Miksaaja Heikki Marttilan blogiteksti Nina Pecci - Restless soul -kappaleen äänityksestä.

Lue lisää
26.09.2021

Artistihaastattelussa Duo Anni ja Lumi

Haastattelussa Duo Anni & Lumi -kokoonpanosta Lumi Ollila.

Lue lisää
17.05.2021

Salsa Nueva! päättää Ruudun Takaa -tapahtumasarjan

Gikker Live - Ruudun takaa -tapahtumasarjan viides ja tällä erää viimeinen tapahtuma alkaa lauantaina 22.5. klo 12.00. Esiintyjänä on uusi joensuulainen kokoonpano Salsa Nueva! Keikan lisäksi viimeisessä livessä nähdään paneelikeskustelu kulttuuri- ja tapahtuma-alan tilanteesta ja tulevaisuudesta Joensuussa ja Pohjois-Karjalassa.

Lue lisää
22.04.2021

Iltatoreilla nautitaan ystävien seurasta ja elävästä musiikista

Joensuussa järjestetään heinäkuussa Iltatoritapahtumia. Iltatorit toteutetaan viitenä torstaina klo 15.00-18.00 kauppatorin lavalla. Lavalla tullaan näkemään erilaisia esiintyjiä. Tapahtumien toteutuksesta vastaa kaupunkikeskustayhdistys Virta. Yhdistyksen tiimi tutustui Gikkerin tapahtumaominaisuuteen ja esiintyjähaku on siis käynnissä Gikker-palvelun kautta.

Lue lisää
03.03.2021

Voita 500 eurolla esiintymistä!

Oletko järjestämässä häitä, synttäreitä, polttareita, pikkujouluja tai muuta tapahtumaa? Nyt käynnissä on kilpailu, johon kannattaa osallistua. Palkintona on 500 euron lahjakortti Gikkeriin. Lahjakortti on voimassa vuoden 2022 loppuun saakka.

Lue lisää