10.01.2021

Gikker Live täyttää Joensuun keskustan tyhjät liiketilat

Joensuussa järjestetään kevään aikana uudenlainen live-esiintymisiin keskittyvä tapahtumasarja. Gikker Live -nimellä kulkeva konsepti tuo kerran kuussa lauantaisin live-esiintyjän johonkin keskustan tyhjään liiketilaan. Esiintymiset tapahtuvat “ruudun takana” klo 12 aikaan ja jokainen esiintyminen striimataan verkkoon.

Lue lisää
14.12.2020

Uusia ominaisuuksia ja edullinen hinnoittelu

Gikker-artistipalveluun on kehitetty laskutuslomake, jonka kautta esiintyjä voi laskuttaa myös muualla sovittuja keikkoja. Lomakkeella on myös tiimilaskuominaisuus eli esiintyjä voi osittaa laskutuksen lomakkeella suoraan yhtyeen tai ryhmän jäsenille. Gikkerin palvelumaksu on myös muuttunut ja on nyt 5 % esiintymispalvelun kokonaishinnasta. Palveluun rekisteröityminen on ilmaista vuoden 2021 loppuun saakka.

Lue lisää
16.11.2020

Maailman suosituin esiintyjä valloittaa Gikkerin

Gikkerin kautta voit toimia Joulupukkina ja hallinnoida omaa keikkakalenteriasi. Joulupukin tilaaminen aatoksi tai pikkujouluihin sujuu palvelun kautta erittäin helposti. Gikker toimii Joulupukkien varaus- ja laskutuspalveluna.

Lue lisää
06.10.2020

Gikker Stories - haastattelussa DJ Oku Luukkainen

Gikker Stories on ohjelmasarja, joka käsittelee kaikkea esiintymisiin ja esiintyjän ammattiin liittyvää. Ohjelmasarjassa on aina mukana vieras, jonka kanssa jakson teemaa käsitellään. Sarjan toisessa jaksossa käsitellään radio- ja DJ-maailmaa ja haastateltavana on radiosta ja myös livekeikoilta tuttu Retroperjantain juontaja DJ Oku Luukkainen.

Lue lisää
01.10.2020

Gikker-keikalla: Jusephi

Trubaduuri Juuso Montonen eli Jusephi rekisteröityi Gikkeriin syyskuun alkupuolella. Mies ja kitara -idealla keikkaileva herrasmies sai heti keikkapyynnön yksityiskeikalle pääkaupunkiseudulle.

Lue lisää
21.09.2020

Gikker ja Virtalähde-koulutus yhteistyössä

Gikker ja humanistisen ammattikorkeakoulun Virtalähde-koulutus tekevät yhteistyötä digitaalisen tapahtumatuotannon koulutuksessa. Koulutukseen sisältyy 10 verkko- ja lähitapaamista ja Gikker on mukana toteuttamassa yhtä tapaamista yhdessä AV-yrittäjä Timo Sundin, Kerubin ja Gurujen kanssa.

Lue lisää
08.09.2020

Gikker Stories - haastattelussa HP Parviainen

Gikker Stories -ohjelmasarjassa käsitellään kaikkea esiintymisiin ja esiintyjän ammattiin liittyvää. Sarjan ensimmäisessä osassa on vieraana muun muassa Duudsoneista, Possesta ja Talentista tuttu karismaattinen esiintyjä HP Parviainen. Mitä HP ajattelee itsestään esiintyjänä? Mitä on lahjakkuus esiintyjällä? Mitä vinkkejä hänellä on nuorelle uraa aloittavalle esiintyjälle? Kommentit näihin ja paljon muuta löytyy ensimmäisestä Gikker Stories -jaksosta.

Lue lisää
18.08.2020

Gikker livet palaavat

Gikker livet jatkuu kesän jälkeen musiikkiravintola King's Crownissa. Lava täyttyy Gikkerin artisteista kolmena perjantaina syksyn aikana. Ensimmäinen liveilta järjestetään perjantaina 28.8. kello 20 alkaen. Seuraavat illat ovat 25.9. ja 9.10.

Lue lisää