30.01.2023

Yhteistyökumppani Gurut palkitsee vuoden Gikker-artistin

Gikker-artistipalvelu tekee yhteistyötä Guru Entertainment -yrityksen kanssa, joka tarjoaa kattavan paketin palveluja tapahtuman rakentamiseen. Yrityksen Gurushop-verkkokaupasta taas löytyy kattava valikoima tuotteita ääni- ja musiikkialan ammattilaille. Gurut palkitsee vuoden 2022 Gikker-artistin lahjakortilla.

Lue lisää
24.11.2022

Muusikko Roope Nykänen on tosissaan keikkoja tekevä ammattilainen

Gikker-palvelun Premium-ominaisuus julkaistiin pari viikkoa sitten. Ensimmäisten esiintyjien joukossa Premium-esiintyjäksi liittyi musiikin moniottelija Roope Nykänen. Roope tutustui Gikker-palveluun alkuvuodesta ja päätti liittyä mukaan

Lue lisää
28.10.2022

Oletko Premium-esiintyjä?

Gikker-palvelu on saanut merkittävän ja toivotun uudistuksen. Palveluun rekisteröityneillä esiintyjillä on mahdollisuus valita itselleen Premium-asiakkuus. Premium-esiintyjät listataan aina hakutuloksissa ensimmäiseksi. Premium-esiintyjillä säilyy myös profiilissaan mahdollisuus ääni- ja videonäytteisiin. Lisäksi Gikkerin tiimi huolehtii omalta osaltaan siitä, että nämä esiintyjät ovat aktiivisesti keikkailevia artisteja.

Lue lisää
18.09.2022

Hyvä esitystekniikka luo puitteet onnistuneelle tapahtumalle

Onnistuneen tapahtuman takaa usein hyvä esiintyjä. On kuitenkin hyvä muistaa, ettei hyväkään esiintyjä välttämättä pärjää ilman laadukasta esitystekniikkaa ja eri sidosryhmien tärkeää työtä. Mitä kaikkea on sitten syytä ottaa huomioon? Hyvään esitystekniikkaan kannattaa satsata, sillä se luo puitteet onnistuneelle tapahtumalle.

Lue lisää
03.04.2022

Virta goes Popkatu -esiintyjät valittu!

Virta goes Popkatu -esiintyjät on valittu. Joensuussa Ilosaarirock-viikolla järjestettävässä tapahtumassa torilavalla esiintyvät: Marian kyyneleet, Regina Launivuo & Iloinen bändi, Rytmihäriköt, (Sulut), Järjen projekti ja Hurja Halla.

Lue lisää
16.02.2022

Gikkerin laskutus uudistuu

Gikker-palvelu ja Keikkalasku.fi ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka myötä Gikkerin laskutuspalvelu uudistuu. Asiakkaiden suuntaan uudistus näkyy lähinnä edullisempina palvelumaksuina ja mahdollisuutena laskuttaa kulukorvauksia. Gikker-palvelun käyttö pysyy muuten täysin ennallaan.

Lue lisää
16.01.2022

Nina Pecci - studiosessio osa 1

Miksaaja Heikki Marttilan blogiteksti Nina Pecci - Restless soul -kappaleen äänityksestä.

Lue lisää
26.09.2021

Artistihaastattelussa Duo Anni ja Lumi

Haastattelussa Duo Anni & Lumi -kokoonpanosta Lumi Ollila.

Lue lisää